reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@kurektyna a jednak jest to możliwe mówiłam ci ,mój ginekolog nie wyglądam na takiego żeby strzelał w ciemno był pewny sama byłam w szoku, nie słyszałam żeby się pomylił jeszcze nie wiem czy z niego taki znawca czy to ten sprzęt ;) wiadomo każdy lekarz ma prawo do błędu, moja szwagierka chodziła do takiej babki ,że gadała jej o dziewczynkach , a tu trzech chłopców ma :p

@ratatujek proponuję Alan :p mam syna , hehe no dla chłopczyka ciężko wybrać, a dla dziewczynki są słodkie ja bym chciała może Amelkę a jeśli syn to mój mały wybrał dla brata Marcel, jak mąż się zgodzi to niech mu będzie ;)

@emikaa tak mi smaka narobiłaś na to jajko z chlebem, że zamiast naleśników zrobiłam tamto :p

reklama
Truskaweczka ja dzis z zabobonów wyczytałam ze suche dłonie to na syna [emoji23][emoji23][emoji23] ty ostatnio pisałaś ze masz suche ręce wiec ciekawe czy sie sprawdzi [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@za_necia11 akurat z synkiem nie miałam suchych ale ja wg tych wszystkich zabobonów mam na odwrót :eek: chociaż noe wiem co ma suchość dłoni do płci :p kupiłam nowy krem i już jest lepiej :) zima minie i znów będą normalne ;)

anntryb musisz wpisać w YouTube "National geographic In The Womb Multiples" ja na telefonie nie mogę bo nie mam uprawnien ma You tube bo film jest od 18 lat muszę sie zalogować bla bla bla ...
Filmik jest po Angielsku mam nadzieje ze sobie poradzisz [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dużo pije soków bo nic innego nie mogę.Gazowanego nie mogę.
Mi też płeć obojętna.
Od kilku dni ok.16 zaczynam się czuć fatalnie.W głowie mi się tak kręci że muszę się położyć i mdłości też mam na noc.
Anntryb super będą jak 2 krople wody.
Adeline wyniki genetyczne mogą Ci potwierdzić płeć przed 12 tc a bliźniaki jednojajowe są zawszd tej samej płci bo mają ten sam materiał genetyczny.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurektyna mnie też tak na studiach uczono z tą płcią.Jestem biologiem z wykształcenia.Więc podejrzewam że ten lekarz bardziej zgaduje niż widzi płeć tak wcześnie na usg.
Ratatujek ja będę miała problem z imieniem dla córeczki bo już 2 mamy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Znowu bełtałam. Teraz głowa mnie pobolewa. Zjadłam suche bułki i niedlugo się położę. Sok z granatem jednak mi nie podpasował. Zostaje woda, suchy chleb i pomidory.
Co do imion to nic nie moge wymyslic. Moze Adam, Jakub...dla dziewczynki Malwina...

Do góry