reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jak chcecie to napiszę do administratorami, żeby utworzyła nam grupę zamknięta. Tam będziemy mogły dodawać zdjęcia i pisać o rzeczach, o których nie chcemy żeby wiedzieli przypadkowi ludzie. Chcecie?

dostałam zastrzyk z nospy. i juz nie boli, teraz wydaje mi sie ze to moglo byc takie dziwne wzdecie - opiłam sie wczoraj picolo. Czesto tak mam po gazowanym ,ale teraz w ciazy jakos zupelnie nie skojarzylam tego.
Teraz juz jest wszystko ok.
Oby tak dalej, we wtorek mam planowana wizyte z usg mam wielka nadzieje ze zarode juz bedzie
Nie martw sie ja bylam w 5 tyg tylko pecherzyk zarodka nie widac przeciez tak naprawde dzidzia ma ok 3,5 tyg bo liczysz od ost @ :)

Witam Sierpniowe mamy 2017:-)
Mam prawie 10-cio letniego syna i od zawsze byłam przekonana, że będzie miał rodzeństwo...
Przed świętami zobaczyłam dwie kreseczki:-) Duże zaskoczenie, gdyż w tym akurat miesiącu było to prawie niemożliwe...a jednak:-) (mam tylko nadzieję, że nie zaszkodziłam nieświadomie - zapalenie pęcherza - furagina)
5.01.mam wizytę serduszkową..póki co jestem na luteinie z powodu odklejającej się kosmówki...jestem dobrej myśli, choć z drugiej strony mam już trochę latek i czasem milion myśli kłębi się w głowie... Termin wg @ 15.08.2017r. Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku:-)
Witam ciebie kochana bedzie dobrze:)
Witam tez agulke ja zaszlam w planowana ciaze za pierwszym razem jak syn mial 9 miesiecy bylo ciezko dzis sie uwielbiaja!!!:):) bedziesz zadowolona :):)

To już chyba ten czas, że powoli zaczynamy się zastanawiać kiedy minie pierwszy trymestr, a zacznie się drugi :)
Mam niewielkie mdłości ale tak mnie denerwują do tego stopnia, że nie mam na nic ochoty póki nic nie zacznę jeść na siłę i do tego zaczął mi przeszkadzać zapach płynu do płukania tkanin na moich ubraniach mam nadzieję, że niedługo te dolegliwości znikną...

U mnie pierwsza wizyta już w środę, już się nie mogę doczekać :)

Zostaję na forum, tu mimo wszystko mamy swoje kameralne grono :)

reklama
Do góry