reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Zgadza sie ze na prenatalnych lekarz moze juz sugerować płeć. Ja byłam na prenatalnych pod koniec 13 i mi powiedział ze na płeć za wczesnie powie mi w połowie Ciazy wiec po prostu chyba nie chciał, moze był uprzedzony jakimiś złymi doświadczeniami nie wiem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też bym chciała taką dostawkę do łóżka. Narazie dostałam od koleżanki taki kosz mojżesza na kółkach, cieszę bo będę mogła zabrać maluszka do kuchni czy do ogrodu :)

Do nas na Sylwestra przyjeżdżają przyjaciele ze Szkocji bo akurat są w Polsce, Ona też w ciąży więc będzie na luzaku, pogramy w planszówki, zjemy coś dobrego i pewnie wcześnie pójdziemy spać bo obie nie możemy wysiedzieć za długo hahaha ;)

Co do płci ja bym nie wytrzymała chyba ;) pewnie że chciałabym poznać kto tam mieszka jak najszybciej ale wolę poczekać i mieć 99% pewność niż niespodziankę ;)

p19uflw1vekq68fq.png

Dzieeeen dobry! Ufff co za emocje mnie dzisiaj ogarnely, bylam na wizycie u gina, co prawda nie mojego bo moj na urlopie po antybiotyk na zapalenie pecherza. W 1 trym ciezko z dobraniem ale jakis mi przepisal. Ale ja nie o tym. Dzis oficjalnie, po raz pierwszy zobaczylam moja kruszynke i uslyszalam serduszkoooooo [emoji134][emoji173][emoji173][emoji173] Cudowne uczucie, permanenty banan na twarzy.. Według usg to 6t1d. So happy. [emoji2]

3jgxskjo6pg8usu5.png

Czesc dziewczyny,
Dawno mnie tu nie bylo, strasznie duzo przez ten czas nadrukowalyscie, raczej nie nadrobięo_O...
Obiecałam sobie, że nie będę wchodzić na forum dopóki nie będę po usg, bo wcześniej cały czas się nakręcałam, że to może być puste jajo płodowe. Wiem, jestem głupia, ale należę do osób, które jak nie zobaczą, to nie uwierzą.
Całe szczęście jest wszystko ok, serduszko puka, ciaża trochę młodsza niż wychodzi z @ ale tego sie spodziewalam, bo pozno owulacja, z ovu wiek ciąży się zgadza,z ovu 7 tyg i 6 dni, z usg 7 tyg i 4 dni.

Uffff ale mi ulżyło:-) :)

reklama
Do góry