Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć i rozgość się napisz coś więcej, który tydzień, na kiedy masz termin, czy na usg było już serduszko?Cześć dziewczyny jestem nowa... to moja trzecia ciąża o ile dotrwa do końca bo mam juz za sobą niemiłe przejscia. Jestem po pierwszej wizycie za tydzien kolejna okaże sie jak nasz malec sie rozwija. Ogolnie ogarnia mnie strach i zamartwiam się wszystkim. I mowią ze trzecia ciąza człowiek sie juz nie ekscytuje tak jak prierwsza czy drugą ale strach i obawy sa jedynym elementem ktory im twrzyszą.
Co do samopoczucia mam takie calodniowe delikatne mdłości ktore powodują dyskomfort bo nie moge nic zjesc z checia czasem sie wrecz zmuszam bo wiem ze malenstwo potrzebuje witamin i kalorii. Ponadto nigdy sie nie spodziewałam ze bede sie uskarżać ze jest mi ciagle zimno przeciez powinno byc zupełnie odwrotnie. I to jeszcze teraz gdy jest zima to ta dodatkowa temperatura by sie przydała. To tyle o moich początkach... witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam brzuchatki