reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć dziewczyny jestem nowa... to moja trzecia ciąża o ile dotrwa do końca bo mam juz za sobą niemiłe przejscia. Jestem po pierwszej wizycie za tydzien kolejna okaże sie jak nasz malec sie rozwija. Ogolnie ogarnia mnie strach i zamartwiam się wszystkim. I mowią ze trzecia ciąza człowiek sie juz nie ekscytuje tak jak prierwsza czy drugą ale strach i obawy sa jedynym elementem ktory im twrzyszą.

Co do samopoczucia mam takie calodniowe delikatne mdłości ktore powodują dyskomfort bo nie moge nic zjesc z checia czasem sie wrecz zmuszam bo wiem ze malenstwo potrzebuje witamin i kalorii. Ponadto nigdy sie nie spodziewałam ze bede sie uskarżać ze jest mi ciagle zimno przeciez powinno byc zupełnie odwrotnie. I to jeszcze teraz gdy jest zima to ta dodatkowa temperatura by sie przydała. To tyle o moich początkach... witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam brzuchatki :)
Cześć i rozgość się :) napisz coś więcej, który tydzień, na kiedy masz termin, czy na usg było już serduszko? :)

p19uflw1vekq68fq.png

Mi też często bywa zimno.
Badanie mojego serduszka wyszło ok.Więc przynajmniej serce mam jak dzwon.
Dziś przynajmniej sobie pojadłam malinki na śniadanie i 2 bułki z serem żółtym.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny!

@o.paulina super wieści!

@Tyllkaaa współczuje, mam nadzieję, że już z Tobą trochę lepiej.

@Alex_m90 witaj! Mi też jest ciągle zimno, ale to jest związane z moją chorą tarczycą.
Przykro, że tak ciężko przechodzisz ciąże, miejmy nadzieje, że z czasem będzie lepiej.
A mdłości to może z głodu???

Ja dziś od rana głoduje, bo wczoraj wieczorem przyjechaliśmy, a że nie mamy zapasow w domu, to sniadania nie było jeszcze.
Moj mąż zobligował się, że pojedzie na zakupy, bo ja znow przeziebiona z lecącym nosem, ale wiadomo jak to facet. On w dresie i tłustych włosach do osiedlowego marketu nie pojedzie. Zanim się wymył, ubrał i ułożył włosy to trochę minęło, a ja tu z głodu zęby w ścianę...:(

Ja marzę że na tych prenatalnych w styczniu usłyszę że pestka cała i zdrowa i reszta już schodzi na drugi plan.
Najbardziej to się cIeszĘ że jutro nie trzeba wstać do pracy.
Kupiłam dziś sobie nowy stanik. ..bo ciasno w moich. Mam nadzieję że teraz trochę przystopujå hihi te cyce. Zainwestowalam i wzięłam taki co potem można do karmienia odpinac, ale jest śliczny i wogole nie widac tych spinek ☺

Ja w poprzedniej ciąży w 13 tyg poznałam płeć, powiedzieli, że nie na 100%, ale że przyrodzenia nie da się nie zauważyć.:-DIdentyczną opinię słyszałam od dwóch innych lekarzy i się sprawdziło.
Teraz zamierzam iść na NIPT, to też mi płeć pokaże.

Dzień dobry wszystkim.
Gratuluję wszystkim wspaniałych wiadomości.
Ja na śniadanie jedynie co moglam zjeść to paczka żelek... oj biedna ta moja fasolka [emoji23]
A w sumie już nie fasolka...
Jak teraz nazywać nasze male dzieciątka... hmm..
Ja myślałam na kołyską dla dzidziusia bo z łóżeczka to i tak mało które dziecko korzysta. Jak jest łóżeczko to dziecko śpi w łóżku z rodzicami więc mam nadzieję że taka automatyczna kołyska z melodyjkami i różnymi pierdołami bedzie bardziej sensowna. Tylko ciekawe czy w takiej kolysce dziecko może cały czas spać? w sensie czy podłoże jest tak samo zdrowe jak łóżeczko.
1483096440-aaaaaa.png

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja poznalam plec okolo 18 tyg. Teraz jakos na spokojnie czekam, nie nieciwrpliwie sie. Kolejna wizyte mam 11.01, a ze chodze prywatnie i na nfz to kolejna mam 16.01

reklama
Do góry