reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Z EMILKA też tak miałam ze słodyczy bym nie jadła a później w piątym miesiącu to wsuwalam jak nie wiem wszystko co było pod reka

Haha, boszzz ja tez żarłam jak głupia, teraz obiecałam sobie sie pilnować. Zwłaszcza ze w pierwszej ciazy moja waga startowa to było 54kg, wróciłam do niej z mozołem, długo trzymałam, a po rzuceniu papierosów 2 lata temu i operacji usuwania woreczka żółciowego rok temu w sumie przybyło mi 10 kg wiec teraz startuje z pułapu 64kg[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo ułatwiają życie te przystawki. Po urodzeniu dziecka ciężko bylo wlasnie tak wstawać chodzić z miejsa na miejsce i moj M zrobił taką dostawke przyczepianą do łóżka świetna sprawa. I teraz pewnie też jej użyjemy, także polecam :) a co do płci do też podziwiam wytrwałości bo mnie zjada ciekawość chociaż mam swoje podejrzenia tak jak w pierwszej ciąży. No a z wagą to na razie stoi, nie mam zachcianek wręcz brak apetytu. Ale soki owoce warzywa to narazie tylko przyjmuje na reszte mnie mdli.

Dzień dobry.
I w końcu jutro weekend i pobudka bez budzika.
My dziś świętujemy bo nasza córka ma 11 urodziny i tym samym w domu będą królowały nastolatki.
Jutro pokojowo, babsko z moimi przyjaciółkami - nasi mężowie mają nocna służbę. My dzieciaki i posiedzimy trochę.
JA dziś zajadam migdały...ponoć pomagają na mdłości...

Ja dziś spać nie mogłam od 4.30 dopiro znów zasnęłam przed 6 tonie tel. do męża obudził ale dalej w łóżku mąż ma wolny dzień to mogę polecić się trochę

reklama
Cheebay u mnie podobnie.Tylko my się napewno przeprowadzimy przed rozwiązaniem.Ale myślę tym razem o kołysce o tej dostawce też lub łóżeczku turystycznym bo nasze łóżeczko drewniane ani przez 1 córkę ani przez 2 nie było lubiane.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry