reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Z EMILKA też tak miałam ze słodyczy bym nie jadła a później w piątym miesiącu to wsuwalam jak nie wiem wszystko co było pod reka

Haha, boszzz ja tez żarłam jak głupia, teraz obiecałam sobie sie pilnować. Zwłaszcza ze w pierwszej ciazy moja waga startowa to było 54kg, wróciłam do niej z mozołem, długo trzymałam, a po rzuceniu papierosów 2 lata temu i operacji usuwania woreczka żółciowego rok temu w sumie przybyło mi 10 kg wiec teraz startuje z pułapu 64kg[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo ułatwiają życie te przystawki. Po urodzeniu dziecka ciężko bylo wlasnie tak wstawać chodzić z miejsa na miejsce i moj M zrobił taką dostawke przyczepianą do łóżka świetna sprawa. I teraz pewnie też jej użyjemy, także polecam :) a co do płci do też podziwiam wytrwałości bo mnie zjada ciekawość chociaż mam swoje podejrzenia tak jak w pierwszej ciąży. No a z wagą to na razie stoi, nie mam zachcianek wręcz brak apetytu. Ale soki owoce warzywa to narazie tylko przyjmuje na reszte mnie mdli.

Dzień dobry.
I w końcu jutro weekend i pobudka bez budzika.
My dziś świętujemy bo nasza córka ma 11 urodziny i tym samym w domu będą królowały nastolatki.
Jutro pokojowo, babsko z moimi przyjaciółkami - nasi mężowie mają nocna służbę. My dzieciaki i posiedzimy trochę.
JA dziś zajadam migdały...ponoć pomagają na mdłości...

Ja dziś spać nie mogłam od 4.30 dopiro znów zasnęłam przed 6 tonie tel. do męża obudził ale dalej w łóżku mąż ma wolny dzień to mogę polecić się trochę

reklama
Cheebay u mnie podobnie.Tylko my się napewno przeprowadzimy przed rozwiązaniem.Ale myślę tym razem o kołysce o tej dostawce też lub łóżeczku turystycznym bo nasze łóżeczko drewniane ani przez 1 córkę ani przez 2 nie było lubiane.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry