reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No i nie zapominajcie o ruchu :) nawet zwykły codzienny spacer. Są też ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Oczywiście to dla tych co nie mają zagrożonej ciąży ;)

Ja tez mysle ze to forum powinno miec inna nazwe ból po stracie albo jeszcze inne od poczatku jedno i tosamo 2 dziewczyny na innym forum napisaly ze nie wchodza tu bo jedno i to samo samo dolowanie i pisanie tego samego zeri radosci wiec po co zachodzic w ciaze ja pierdziele.......

w4sqdqk3772xs5fi.png
@dzag82
A ja się z wami nie zgodzę każdy ma prawo tu do napisania o czym chcę ,nie musicie tego komentować czy czytać. Jeśli nie przeszłyście tego to nie wiecie o czym mówicie, tego nie da się ot tak zapomnieć, każdy ból, czy plamienie powoduję wielki lęk , po to jesteśmy tu aby się wspierać, przecież wiadomo, że nie polecimy do siostry, koleżanki , czy mamy płakać, którzy tego nie doświadczyli i mają zupełnie inne odczucia.Tylko kobieta po stracie zrozumie drugą kobietę i tak tu jest , bo widać, że wymieniają się one między sobą i pocieszają. I nie mówcie ,że cały czas tylko się o jednym pisze, jak nie pocieszyć dziewczyny która pisze, że ma bóle czy plami a straciła już baby to z miłości ten strach. Nikt nie powiedział,że ta mama się nie cieszy i ,że jest pesymistycznie tylko nastawiona, to hormony też to prowokują. A kiedy dołącza nowa mama i piszę ,ze jest po poronieniu jak nie dać jej nadziei ,że będzie lepiej , kiedy się wie , bo samemu się tego doświadczyło . Ja nie uważam ,że dziewczyny robią coś złego czy ja osobiście, nie chcę nikogo krytykować i nie chcę żeby oceniano te mamy co naprawdę w życiu wiele przeszły, bo nie jesteście w ich skórze , to co się przechodzi odbija się na człowieku emocjonalnie i taka kobieta naprawdę stara się myśleć o dobrych rzeczach, ale czasem sprowadzają ją myśli na zły tor niestety

reklama
Dzag82 cięcie czy rozerwanie mięśni whatever i tak boli jak....
Ja mam sporo rzeczy po synku łóżeczko, wanienka laktator i kupę ubranek ale i tak dokupię. Zaczekam do rozpoznania płci i wyruszam na zakupy:)
Dziewczyny napiszcie coś o waszych dietach, może jakieś godne polecenia, żeby zdrowo jeść a nie przytyć zbednych kilogramów. W pierwszej ciąży nie zwracałam uwagi na to co jjem i spooorooo przytyłam, teraz zamierzam bacznie dobierać odpowiednie produkty zeby było zdrowo i smacznie.
oj sama bym chciała poznać dobry sposób aby nie przytyć w ciąży niestety ja się zajadam ,rano nie jem , bo mnie mdli, a później jak dopakuję to brzuch boli :p

Do góry