reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@marii19 przykro mi, że trafiłaś na takiego idiotę. W ogóle nie rozumiem jak ktoś taki mógł zostać lekarzem. Nie chodź do niego już więcej, szkoda nerwów.
Ja dzisiaj jestem nie do życia, najchętniej cały dzień bym przeleżala w łóżku. Ostatnio w nocy nie mogę spać, nie mogę znaleźć wygodnej pozycji :/ a rano tak mnie bolą plecy że masakra :/ a co to będzie jak brzuch będzie duży
A ja mialam biegunke az plakalam z bolu zoladka moj kochany m przyszedl z pracy zajal sie dziecmi mnie do lozeczka posprzatal wreszcie czuje jego wsparcie :):)

reklama
Ja tam już chyba jutro ruszę na zakupy.Jutro z samego rana mam badanie serca więc trzymajcie dziewczyny jeszcze kciuki żeby mi coś tam jeszcze nie wyszło zwłaszcza teraz jak jestemw ciąży.To potemna zakupy sobie skoczy.Wolę zakupy rozłożyć w czasie tym bardziej że nie mam nic.
Koko to mamy taką samą sytuację w domu.
Miodulka ja mam 2 córeczki więc teraz wszyscy wróżą nam syna.
Trzymam kciuki za betę.
Nusia123 nie przesadzaj żeby od kaszlu od razu poronić.Fakt fakt że boli od tego aż brzuch ale napewno poronienie jest niemożliwe.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje kochana ja nie mogkam przestac kaszlec taki alergiczny pewnie od kominka:/

Inne dziewczyny tez miały plamienia i pisały o tym jakoś wszystko było ok, tylko jak ja cos napisze to wielkie halo, zejdzie juz ze mnie nie macie innych zajęć ?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W ciąży z synkiem startowałam z wagą 68kg a do porodu szłam z wagą 79. Teraz zaczynam od 73kg więc 80 na pewno przekroczę tym razem. Ale nie martwię się bo przy kp kilogramy leciały w dół jeden za drugim :D

Dzag82 cięcie czy rozerwanie mięśni whatever i tak boli jak....
Ja mam sporo rzeczy po synku łóżeczko, wanienka laktator i kupę ubranek ale i tak dokupię. Zaczekam do rozpoznania płci i wyruszam na zakupy:)
Dziewczyny napiszcie coś o waszych dietach, może jakieś godne polecenia, żeby zdrowo jeść a nie przytyć zbednych kilogramów. W pierwszej ciąży nie zwracałam uwagi na to co jjem i spooorooo przytyłam, teraz zamierzam bacznie dobierać odpowiednie produkty zeby było zdrowo i smacznie.

reklama
Lina 1555 no u mnie byla dieta cukrzycowa malo rzeczy moglam jesc,ale glodna nie chodzilam, dopiero w ciazy sie przekonalam ile produktow podnosi cukier...ehhh

Do góry