reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Idz sie popłacz:D tyle mam ci do napisania .Uzalaj sie dalej to robisz najlepiej .Niech ci wszyscy wspolczuja.Ja bede sie cieszyc kazdym dniem swojej ciazy :) usmiechac i dziekowac ze fasolka rosnie a ty tkwij w swojej matni. Skonczyłam z Tobą:)
dziewczyny przestańcie jesteście w ciąży po co się denerwować jeśli naprawdę nie interesuję mnie jakiś temat, albo co kto pisze to nie czytam , po co sobie dogryzać

reklama
@AniaCk zerknij sobie. Ja mam płytę z jej ćwiczeniami ale chyba odważę się dopiero w 2 trymestrze :p chociaż z moim synkiem to póki co nie potrzebne mi żadne ćwiczenia bo on mi je zapewnia :D

35?[emoji15] to troche Ci powiem... To jest tez genetycznie uwarunkowane. Widziałam łaski ktore po 3 miesiącach po porodzie miały figurę jak modelki [emoji15] mojej mamie Sie macica nie chciała obkurczyc i dostawała zastrzyki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline ja napisalam swoje i nie tylko swoje zdanie .Dwie dziewczyny poszly na inne forum i tam obsmarowuja co tu sie wyprawia.Ja lubie czytac jak niektore maja wzdecia,mdlosci boli glowa bo to jest ok to znaczy ze ja nie swiruje ale jak 10 raz czytam to samo i wkolko nakrecanie sie to sama sie zastanawiam czy kuzwa mnie to nie spotka osobiscie straszy mnie too i nie tylko mnie.Wątpie ze chciałabyś zeby mnie to spotkało i ja tez bym tego nie chciała .Inie chce by Ci sie i tym razem nie udało jak pisałam wczesniej trzymam kciuki nie jestem az taka samolubna i wredna .Zal mi kazdej z was .Ale zeby az tak nie cieszyc sie z ciazy i na kazdym kroku przypominac złe czasy ......To wyjątkowy stan ....Nie czas na płacze.
a skąd cię takie wieści doszły o tym obsmarowywaniu , powiem ,że w ciąży to są takie hormony ,że i czasem, bez powodu kobieta płacze :)

reklama
Do góry