reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No i nie zapominajcie o ruchu :) nawet zwykły codzienny spacer. Są też ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Oczywiście to dla tych co nie mają zagrożonej ciąży ;)

Ja tez mysle ze to forum powinno miec inna nazwe ból po stracie albo jeszcze inne od poczatku jedno i tosamo 2 dziewczyny na innym forum napisaly ze nie wchodza tu bo jedno i to samo samo dolowanie i pisanie tego samego zeri radosci wiec po co zachodzic w ciaze ja pierdziele.......

w4sqdqk3772xs5fi.png
@dzag82
A ja się z wami nie zgodzę każdy ma prawo tu do napisania o czym chcę ,nie musicie tego komentować czy czytać. Jeśli nie przeszłyście tego to nie wiecie o czym mówicie, tego nie da się ot tak zapomnieć, każdy ból, czy plamienie powoduję wielki lęk , po to jesteśmy tu aby się wspierać, przecież wiadomo, że nie polecimy do siostry, koleżanki , czy mamy płakać, którzy tego nie doświadczyli i mają zupełnie inne odczucia.Tylko kobieta po stracie zrozumie drugą kobietę i tak tu jest , bo widać, że wymieniają się one między sobą i pocieszają. I nie mówcie ,że cały czas tylko się o jednym pisze, jak nie pocieszyć dziewczyny która pisze, że ma bóle czy plami a straciła już baby to z miłości ten strach. Nikt nie powiedział,że ta mama się nie cieszy i ,że jest pesymistycznie tylko nastawiona, to hormony też to prowokują. A kiedy dołącza nowa mama i piszę ,ze jest po poronieniu jak nie dać jej nadziei ,że będzie lepiej , kiedy się wie , bo samemu się tego doświadczyło . Ja nie uważam ,że dziewczyny robią coś złego czy ja osobiście, nie chcę nikogo krytykować i nie chcę żeby oceniano te mamy co naprawdę w życiu wiele przeszły, bo nie jesteście w ich skórze , to co się przechodzi odbija się na człowieku emocjonalnie i taka kobieta naprawdę stara się myśleć o dobrych rzeczach, ale czasem sprowadzają ją myśli na zły tor niestety

reklama
Dzag82 cięcie czy rozerwanie mięśni whatever i tak boli jak....
Ja mam sporo rzeczy po synku łóżeczko, wanienka laktator i kupę ubranek ale i tak dokupię. Zaczekam do rozpoznania płci i wyruszam na zakupy:)
Dziewczyny napiszcie coś o waszych dietach, może jakieś godne polecenia, żeby zdrowo jeść a nie przytyć zbednych kilogramów. W pierwszej ciąży nie zwracałam uwagi na to co jjem i spooorooo przytyłam, teraz zamierzam bacznie dobierać odpowiednie produkty zeby było zdrowo i smacznie.
oj sama bym chciała poznać dobry sposób aby nie przytyć w ciąży niestety ja się zajadam ,rano nie jem , bo mnie mdli, a później jak dopakuję to brzuch boli :p

Do góry