reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Angelika:) ja dziś miałam też koszmar,że krwawiłam i jak zwykle wstałam cała spocona ze strachu :(

@MamaT mnie w ciągu dnia nie bolą, ale za to w nocy mam jak kamień jak wstaję siku to nie mogę wytrzymać takie nabrzmiałe są

@motyylek to moja piąta ciąża, ale 2 poród jak się uda, i jestem bardziej zestresowana niż za pierwszym razem, bo mam już syna i boję się ,ze może się coś stać w trakcie porodu przez to ,ze na oglądałam się tv

A ja dziś wysprzątałam cały dom zmęczona jestem na maksa :/
A jeśli chodzi o witaminy wcale nie biorę tylko jem codziennie pomarańcze, banany , jabłko , itp, lekarz mi nie kazał więc nie biorę z synem też nie brałam, jedynie co to tylko kwas foliowy

reklama
@Angelika:) ja dziś miałam też koszmar,że krwawiłam i jak zwykle wstałam cała spocona ze strachu :(

@MamaT mnie w ciągu dnia nie bolą, ale za to w nocy mam jak kamień jak wstaję siku to nie mogę wytrzymać takie nabrzmiałe są

@motyylek to moja piąta ciąża, ale 2 poród jak się uda, i jestem bardziej zestresowana niż za pierwszym razem, bo mam już syna i boję się ,ze może się coś stać w trakcie porodu przez to ,ze na oglądałam się tv

A ja dziś wysprzątałam cały dom zmęczona jestem na maksa :/
A jeśli chodzi o witaminy wcale nie biorę tylko jem codziennie pomarańcze, banany , jabłko , itp, lekarz mi nie kazał więc nie biorę z synem też nie brałam, jedynie co to tylko kwas foliowy
Dbaj o siebie w takim razie i nie forsuj się zbytnio! Odpoczywaj dużo a na pewno wszystko będzie dobrze tym razem :)

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie któraś z kolei ciąża to już trochę spokojniejsza,co?:) nie jest wszystko takie nowe i zapewne nie panikujesz już jak za pierwszym razem?:D

Ja się chyba bardziej stresuje teraz niż za pierwszym razem ale wierzę że będzie dobrze i w sierpniu będę wygrzewac się z dzidzia w ostatnich promieniach lata; )

To parę dni różnicy bo u mnie 5 tygodni minęło i 2 dni więc też wkroczylam w 6-Ty :)
Oj, jak masz za sobą takie przykre zdarzenie to się nie dziwię. Oby tym razem było wszystko dobrze! Jaka beta Ci wyszła?:) ja byłam na usg we wtorek (4 tydzień 5 dni) i było już echo zarodka , słodko sobie migalo *.* ale wszystko zależy od tego Kiedy była owulacja, no i od sprzętu. Serduszka jeszcze nie słyszałam bo to stanowczo za wcześnie.

To jest szansa ze cos ujrzę:) bo to bedzie Hm początek 7 tyg. beta z wczoraj ok 11800 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry