reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Angelika:) ja dziś miałam też koszmar,że krwawiłam i jak zwykle wstałam cała spocona ze strachu :(

@MamaT mnie w ciągu dnia nie bolą, ale za to w nocy mam jak kamień jak wstaję siku to nie mogę wytrzymać takie nabrzmiałe są

@motyylek to moja piąta ciąża, ale 2 poród jak się uda, i jestem bardziej zestresowana niż za pierwszym razem, bo mam już syna i boję się ,ze może się coś stać w trakcie porodu przez to ,ze na oglądałam się tv

A ja dziś wysprzątałam cały dom zmęczona jestem na maksa :/
A jeśli chodzi o witaminy wcale nie biorę tylko jem codziennie pomarańcze, banany , jabłko , itp, lekarz mi nie kazał więc nie biorę z synem też nie brałam, jedynie co to tylko kwas foliowy

reklama
@Angelika:) ja dziś miałam też koszmar,że krwawiłam i jak zwykle wstałam cała spocona ze strachu :(

@MamaT mnie w ciągu dnia nie bolą, ale za to w nocy mam jak kamień jak wstaję siku to nie mogę wytrzymać takie nabrzmiałe są

@motyylek to moja piąta ciąża, ale 2 poród jak się uda, i jestem bardziej zestresowana niż za pierwszym razem, bo mam już syna i boję się ,ze może się coś stać w trakcie porodu przez to ,ze na oglądałam się tv

A ja dziś wysprzątałam cały dom zmęczona jestem na maksa :/
A jeśli chodzi o witaminy wcale nie biorę tylko jem codziennie pomarańcze, banany , jabłko , itp, lekarz mi nie kazał więc nie biorę z synem też nie brałam, jedynie co to tylko kwas foliowy
Dbaj o siebie w takim razie i nie forsuj się zbytnio! Odpoczywaj dużo a na pewno wszystko będzie dobrze tym razem :)

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie któraś z kolei ciąża to już trochę spokojniejsza,co?:) nie jest wszystko takie nowe i zapewne nie panikujesz już jak za pierwszym razem?:D

Ja się chyba bardziej stresuje teraz niż za pierwszym razem ale wierzę że będzie dobrze i w sierpniu będę wygrzewac się z dzidzia w ostatnich promieniach lata; )

To parę dni różnicy bo u mnie 5 tygodni minęło i 2 dni więc też wkroczylam w 6-Ty :)
Oj, jak masz za sobą takie przykre zdarzenie to się nie dziwię. Oby tym razem było wszystko dobrze! Jaka beta Ci wyszła?:) ja byłam na usg we wtorek (4 tydzień 5 dni) i było już echo zarodka , słodko sobie migalo *.* ale wszystko zależy od tego Kiedy była owulacja, no i od sprzętu. Serduszka jeszcze nie słyszałam bo to stanowczo za wcześnie.

To jest szansa ze cos ujrzę:) bo to bedzie Hm początek 7 tyg. beta z wczoraj ok 11800 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry