reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witaj kochana na pewno bedzie ok :):) ja tez sie troche martwie bo od wczoraj mam sluz zarozowiony z nitkami czasami czerwonymi a tu dwoje chorych dzieci w domku :/

Nusia skontroluj to...jeśli kilka razy tak Ci sie zdarza...ja tylko słyszałam od lekarzy tak moze być , tak moze być...moze od nadżerki...a juz wtedy czułam ze cos jest nie tak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też tak mam że jak kimnę w dzień godzinkę to potem nocka do bani. Staram się nie spać w dzień ale chodzę nieprzytomna. Teraz przez święta odeśpię bo tak to po 6 pobudka z młodą do szkoły i potem nie wiadomo co robić bo jak się kładłam spowrotem to dzień do dupy a jak nie to zombie od 13 :(

Byłam na wigilii firmowej, ale było mega drętwo!!! Na szczęście sobie psychicznie odpocznę od tych chorych klimatów.

@Aluska22 i jak tam u Ciebie po kontroli?

@Adeline89 na pewno wyjdziecie z synkiem na prostą.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej, chciałam się przywitać i trochę rozejrzeć po forum.

Pierwsza ciąża - po leczeniu niepłodności, więc wiemy dokładnie kiedy zaszliśmy i monitowanie przyrostu bhcg już od 10 dnia po owulacji
icon_wink.gif
Wizyta u lekarza na usg dopiero 5 stycznia. Czekamy cierpliwie i bez większego stresu aż coś będzie widać.

Objawy ciąży mam od początku, ale nie są za bardzo dokuczliwe, szczególnie jak porównuje moje samopoczucie z okresu leczenia brrr...

Termin porodu internety przewidują na 28 sierpnia. Zobaczymy co lekarz na to i najwyżej skoryguje
icon_wink.gif

Hej jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze pokazywał serduszko i jak maluszek się rusza :) wizyta 28.12 na 18 jutro jadę robić wyniki jakieś bo mi zlecił ponieważ chce je mieć odrazu na wizycie i je przeanalizować. Myślę że to w końcu dobry ginekolog i przyjmuje tez w szpitalu wiec na plus :)

Dzieczyny ostatnio pisalam Wam ze w dniu spodziewanej @ mialam beta 13.130. Dzis powtórzyłam po 2dniach i mam 10.020;( czy to znaczy ze cos jest nie tak?

@Dorotea. super witamy

@Aluska22 fajnie ,że wszystko w porządku

@GuaRaNa pisałam wczoraj około 22 :) musiałaś przegapić tyle tu na klikane , wszystko dobrze 8 tydz i 2 dni wczoraj było 17mm fasolka, za 4 tyg kolejna wizyta

@Kasku2012 troszkę dziwne faktycznie, spadku nie powinno być , tylko powinien być przyrost i to chyba dwukrotny, a nawet trzy , trochę niepokojące , a kiedy miałam ostatnią @

hej, chciałam się przywitać i trochę rozejrzeć po forum.

Pierwsza ciąża - po leczeniu niepłodności, więc wiemy dokładnie kiedy zaszliśmy i monitowanie przyrostu bhcg już od 10 dnia po owulacji
icon_wink.gif
Wizyta u lekarza na usg dopiero 5 stycznia. Czekamy cierpliwie i bez większego stresu aż coś będzie widać.

Objawy ciąży mam od początku, ale nie są za bardzo dokuczliwe, szczególnie jak porównuje moje samopoczucie z okresu leczenia brrr...

Termin porodu internety przewidują na 28 sierpnia. Zobaczymy co lekarz na to i najwyżej skoryguje
icon_wink.gif

Witaj :) i gratulacje ze sie udało po leczeniu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Kasku2012 W dniu miesiaczki 13 tysiecy ? No to dosc duzo. Ja mialam 4 dni po miesiqczce 3.400 i lekarka i mowi ze dosc duza i moze byc ciaza blizniacza.. Ale u mnie to raczej nie bo wiem ze to byl 5 tydzien a na 5 tydzien norma to do 7 tysiecy. No Ty masz dwukrotnie wieksza i u Ciebie jest 4 tydzien takze mega duzo przyrasta. Nie wiem czy u Ciebie nie ma blizniakow . chocoaz niepokojacy jest spadek. Ja na Twoim miejscu zrobilabym jeszcze jutro bete z wynikiem na ten sam dzien.

reklama
@ mialam 22.11ale stosunek byl 3.12 i tylko wtedy moglo sie udac. robilam w tym samym laboratorium tylko wlasnie nie rozumiem tych 3 cyfr po przecinku;/ nie wiem czy to jest 13 czy 13tys. W zalaczniku wrzucam normy tego lab.

Załączniki

• Screenshot_2016-12-20-20-11-32.png
    Screenshot_2016-12-20-20-11-32.png
    25 KB · Wyświetleń: 83
Do góry