reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Adeline89 dziękuje:) marzy mi sie córeczka taka 3500 g :)
Hm mojemu po tym porodzie ciężkim tez od razu zrobili Usg ale wyszedł Hm jakiś poszerzony biały splot, juz nie pamietam dokladnie, ale to zaniknąć miało.
I tez miał małego naczyniaczka na pleckach, ale juz po 5 latach zostały ledwo widoczne kropeczki. Jak był mały pokazywałam to nawet onkologowi, ale nic nie kazali z tym robić. Latem tylko na dużym słońcu przyklejałam mu plasterek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To fajnie ze dzisiaj obie mialysmy szczesliwy dzien i napewno jutro dolączą nastepne dziewczyny
emoji5.png
emoji5.png
emoji5.png

w4sqdqk3hs9kathh.png
Oj tak czekam na to z niecierpliwością <3

@GuaRaNa Gratulacje ! na szczęście że wszystko jest ok <3

@E-O moja droga u mnie synek 7 lat i 5 w lutym córcia :) podobnie Gratulacje

@cheebay dziękuje Ci kochana, oj tak stres był ogromny. Panikowałam na szczęście jest ok i oby tak było dalej

Dzień dobry kochane :) Co dzsiaj serwujecie na obiadek ? Mnie mąż namówił na roladki z szynki w sosiku. Cóż poszłam na to im bardziej się zapach roznosi po domu tym bardziej mi się ich odechciewa ... ehhh

U mnie synek urodził się 3650 g, choć nastraszyli mnie że waga może się wachać od 3500 - 4000 g to był szok, zwłaszcza że pierwsze dziecko...
Córcia urodziła się 2750 g i spadła prawie do 2600. Była tragedia, bo kilo róznicy to dużo ale lepiej mniejsze niż większe żeby nie było problemów przy porodzie :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :) Dzisiaj jest TEN dzien, ide na wizyte i umieram ze stresu. Stresuje sie jakbym pisała mature, serce mi szaleje, brzuch scisniety. Jejuuuu, co to bedzie. I tak jeszcze do 15.00. [emoji26]

3jgxskjo6pg8usu5.png

Nusia to nasz pierwszy dzidziuś. Staraliśmy się 1,5 roku. Termin na 8.08

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!!!! :)

Co do apetytu to ja też nie mam zbytnio...

A ja mam pytanie jak zabieracie mężów na usg to krępują się w poczekalni, że są jedynym facetem w całym gronie? Bo mój się tak dziwnie czuł.
Moj byl na wszystkich usg. Tyle ze zazwyczaj nie byl jedynym facetem ;) mysle ze warto zabierac partnerow bo dopiero wtedy do nich dochodzi ze to juz sie dzieje. Piotrek zawsze po to na rekach mnie nosil mimo moich humorkow dzielnie zagryzal zeby ;) oni tak maja poki nie zobacza to nie uwierza do konca :D

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry