reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Adeline89 dziękuje:) marzy mi sie córeczka taka 3500 g :)
Hm mojemu po tym porodzie ciężkim tez od razu zrobili Usg ale wyszedł Hm jakiś poszerzony biały splot, juz nie pamietam dokladnie, ale to zaniknąć miało.
I tez miał małego naczyniaczka na pleckach, ale juz po 5 latach zostały ledwo widoczne kropeczki. Jak był mały pokazywałam to nawet onkologowi, ale nic nie kazali z tym robić. Latem tylko na dużym słońcu przyklejałam mu plasterek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To fajnie ze dzisiaj obie mialysmy szczesliwy dzien i napewno jutro dolączą nastepne dziewczyny
emoji5.png
emoji5.png
emoji5.png

w4sqdqk3hs9kathh.png
Oj tak czekam na to z niecierpliwością <3

@GuaRaNa Gratulacje ! na szczęście że wszystko jest ok <3

@E-O moja droga u mnie synek 7 lat i 5 w lutym córcia :) podobnie Gratulacje

@cheebay dziękuje Ci kochana, oj tak stres był ogromny. Panikowałam na szczęście jest ok i oby tak było dalej

Dzień dobry kochane :) Co dzsiaj serwujecie na obiadek ? Mnie mąż namówił na roladki z szynki w sosiku. Cóż poszłam na to im bardziej się zapach roznosi po domu tym bardziej mi się ich odechciewa ... ehhh

U mnie synek urodził się 3650 g, choć nastraszyli mnie że waga może się wachać od 3500 - 4000 g to był szok, zwłaszcza że pierwsze dziecko...
Córcia urodziła się 2750 g i spadła prawie do 2600. Była tragedia, bo kilo róznicy to dużo ale lepiej mniejsze niż większe żeby nie było problemów przy porodzie :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :) Dzisiaj jest TEN dzien, ide na wizyte i umieram ze stresu. Stresuje sie jakbym pisała mature, serce mi szaleje, brzuch scisniety. Jejuuuu, co to bedzie. I tak jeszcze do 15.00. [emoji26]

3jgxskjo6pg8usu5.png

Nusia to nasz pierwszy dzidziuś. Staraliśmy się 1,5 roku. Termin na 8.08

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!!!! :)

Co do apetytu to ja też nie mam zbytnio...

A ja mam pytanie jak zabieracie mężów na usg to krępują się w poczekalni, że są jedynym facetem w całym gronie? Bo mój się tak dziwnie czuł.
Moj byl na wszystkich usg. Tyle ze zazwyczaj nie byl jedynym facetem ;) mysle ze warto zabierac partnerow bo dopiero wtedy do nich dochodzi ze to juz sie dzieje. Piotrek zawsze po to na rekach mnie nosil mimo moich humorkow dzielnie zagryzal zeby ;) oni tak maja poki nie zobacza to nie uwierza do konca :D

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry