Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi nadal kawka smakuje.Kawa to podstawa jako że ja nocny pracownik jestem.Ja tez jedna kawke ale juz nie smakuje jak zwykle wypije polowe i tyle
Mi się też podoba Hania.Może te imię nadam jak to będzie córeczka.Hania śliczne imie .Mi sie jeszcze podoba Zosia albo Majka
U nas będzie Robert jak chłopak.Ja mam przeczucie że u nas będzie Madzia mąż się nawet zgodził bo jemu się nic nie podoba, a jak będzie chłopiec to mamy problem
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chyba wczoraj do kogoś innego napisałam wiadomość hehe.Już piszę.Zrobiłam wstępną listę sierpniówek. Tylko nie ma tam sporo dziewczyn i danych bo mimo mojej prośby napisała do mnie tylko @Adeline89 i @Nusia123 . Jak chcecie być na liście to poproszę dane w wiadomości prywatnej: imię, miejsce zamieszkania, termin porodu i czy macie starsze dzieci.
Mój bardzo się ucieszył mimo że ciąża nie planowana.Wie że mam bardzo stresujący i zabiegany tryb życia więc stara mi się pomagać w obowiązkach z dziećmi itp.Dziewczyny, a jak wasi mężczyźni zareagowali na ciążę? Szczególnie pierwszą, czy coś się zmieniło ?