reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@AniaCk u mnie by było fajnie jakby była córa , jak już chłopiec jest , ale szczerze mówiąc mnie to jest tak obojętne, aby było zdrowe. Chociaż ja zawsze miałam przeczucia,że syna urodzę w głębi to czułam i mam i teraz mam mieszane uczucia, wydaję mi się ,że znów będzie syn :p a mój mały by się cieszył , bo chcę brata, ale mówi,że siostre też by bronił i w ogóle, u mnie nie ma presji, szwagierka ma troję chłopców, ale raczej to od strony jej męża, bo u mojego to parki były , znów u mnie ja z siostrą tylko

reklama
Adeline rozumiem w pelni ja jestem od wczoraj taka zla biedny moj maz ma juz dosc o wszystko sie zloszcze:(

I ja rozumiem:/ tez sie wkurzam prawie o wszystko, obrywa mąż i synek, nie wiem jak wytrzymam z moim małym łobuziakiem, do którego dochodzi dopiero krzyk i to średnio za 3 razem...bo na normalny głos i prośby głuchy...:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I ja rozumiem:/ tez sie wkurzam prawie o wszystko, obrywa mąż i synek, nie wiem jak wytrzymam z moim małym łobuziakiem, do którego dochodzi dopiero krzyk i to średnio za 3 razem...bo na normalny głos i prośby głuchy...:)

Mam to samo,mój jest grzeczny, ale czasem uparty też muszę z parę razy prosić żeby usłyszał :p, najgorzej irytuje mnie jak maż z synem rozwalają okruchy, i kapię im z szklanki, masakra wrr... teraz mały cały tydz w domu, bo chory to i go uczę literek czytać i pisać , ciężko rozwala mnie nie raz nie wiem czy śmiać się czy płakać ,ale wiem,że mi się to wydaję łatwe ,bo umiem ,a mu ciężko :p

U mnie to bedzie 3. Takze bardzo wczesnie... Tyle ze nie mialam stycznosci z nikim zarazonych. Przynajmniej nieswiadomie. Zobacze moze jutro sie polepszy

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
ja też nie mam styczności z kimś chorym na jelitówke mi się wydaję,że to tak mieli w brzuchu , bo bobo tam jest i jak nie tą stroną to drugą

@Adeline89 Heh No to podobnie jak ja usiadłam z moim do nauki czytania, tez śmiać mi sie chce jak śmiesznie czyta sylabami, u nas właśnie zaczął sie jakiś kaszel , mam nadzieje ze sie nie zarażę...:/ choć katar juz mnie dopadł wczoraj ale pije u chyba prenalan czy jakoś tak, ten syrop dla ciężarnych

reklama
dziewczyny te co były w ciąży już ,kiedy miałyście pierwsze ruchy bobo? Ja czułam już w 16 tyg i wiedziałam,ze to to, a w 20 tyg to już na maksa... możliwe,że to efekt po tych zabiegach łyżeczkowania i macica jest bardziej delikatna, przez co czuć, mówią,też ,że kobiety przy kolejnych ciążach szybciej odczuwają

@emikaa mój też właśnie ma kaszel , dusi go, nie może tej flegmy się pozbyć coś

Do góry