reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Aluska22 trzymaj sie .Bedzie dobrze.

w4sqdqk34979oj69.png

A ja juz sama nie wiem... Caly dzien rozwolnienie zgaga... Teraz postanowilam w koncu cos zjesc to od razu zwymiotowalam... Chyba za wczesnie na takie objawy az nie? W pierwszej ciazy zero takich historii.
Ja poczułam mdłości już w terminie miesiączki która nie przyszła więc wszystko możliwe.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

mój też chciałby teraz synka czuje to .Jego dwaj bracia tak maja pierwsze córki i obaj maja teraz drugie synów ,teraz nasza kolej i jest cholerna presja dla mnie to obojętne ale wiadomo .....Biednemu zawsze wiatr w oczy hahahhaha.
U mnie podobnie bo mamy już 2 córki i mąż bardzo chcę syna a dziewczynki brata.Mi to obojętne byle by zdrowe było.

dziewczyny te co były w ciąży już ,kiedy miałyście pierwsze ruchy bobo? Ja czułam już w 16 tyg i wiedziałam,ze to to, a w 20 tyg to już na maksa... możliwe,że to efekt po tych zabiegach łyżeczkowania i macica jest bardziej delikatna, przez co czuć, mówią,też ,że kobiety przy kolejnych ciążach szybciej odczuwają

@emikaa mój też właśnie ma kaszel , dusi go, nie może tej flegmy się pozbyć coś
W pierwszej ciąży w 20 tc a w drugim w 16 tc.

Dokładnie... wszędzie są jakieś zapachy. A jak czyscimy toaletę domestosem? Pewnie też to szkodliwe a robimy ;)
Dzidzia chyba rośnie.. cały dzień boli mnie podbrzusze...
Ja też na reklamie allegro się wyruszam. A ogólnie cały czas chodzę zdenerwowana, nie wiem czy to zdrowe dla bobo..Ale w sumie denerwuje się przez hormony.
Mam pytanie...
Mój mąż jest przeziębienie...
chciałam zapobiegawczo brać wit. C. myślicie że można? Brał ktoś?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Rutinoscorbin też możesz wziąć a wit.C jak najbardziej.

reklama
O 21 zaczęłam krwawic :( jestem w szpitalu po badaniach płód jest żywy ma 2cm czyli tak hak być powinno 8tc4d. Krwawienie było tylko chwilę juz nie mam. Dostałam tabletki na podtrzymanie i mam leżeć nie wstawać. Trzymajcie kciuki!
Bedzie dobrze. Trzymam mocno kciuki :) Dzidzi nic nie jest a to najwazniejsze no i jestes pod opieka lekarzy. Dacie rade :D

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry