za_necia11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki Aluska.O 21 zaczęłam krwawic jestem w szpitalu po badaniach płód jest żywy ma 2cm czyli tak hak być powinno 8tc4d. Krwawienie było tylko chwilę juz nie mam. Dostałam tabletki na podtrzymanie i mam leżeć nie wstawać. Trzymajcie kciuki!
Ja poczułam mdłości już w terminie miesiączki która nie przyszła więc wszystko możliwe.A ja juz sama nie wiem... Caly dzien rozwolnienie zgaga... Teraz postanowilam w koncu cos zjesc to od razu zwymiotowalam... Chyba za wczesnie na takie objawy az nie? W pierwszej ciazy zero takich historii.
U mnie podobnie bo mamy już 2 córki i mąż bardzo chcę syna a dziewczynki brata.Mi to obojętne byle by zdrowe było.mój też chciałby teraz synka czuje to .Jego dwaj bracia tak maja pierwsze córki i obaj maja teraz drugie synów ,teraz nasza kolej i jest cholerna presja dla mnie to obojętne ale wiadomo .....Biednemu zawsze wiatr w oczy hahahhaha.
W pierwszej ciąży w 20 tc a w drugim w 16 tc.dziewczyny te co były w ciąży już ,kiedy miałyście pierwsze ruchy bobo? Ja czułam już w 16 tyg i wiedziałam,ze to to, a w 20 tyg to już na maksa... możliwe,że to efekt po tych zabiegach łyżeczkowania i macica jest bardziej delikatna, przez co czuć, mówią,też ,że kobiety przy kolejnych ciążach szybciej odczuwają
@emikaa mój też właśnie ma kaszel , dusi go, nie może tej flegmy się pozbyć coś
Rutinoscorbin też możesz wziąć a wit.C jak najbardziej.Dokładnie... wszędzie są jakieś zapachy. A jak czyscimy toaletę domestosem? Pewnie też to szkodliwe a robimy
Dzidzia chyba rośnie.. cały dzień boli mnie podbrzusze...
Ja też na reklamie allegro się wyruszam. A ogólnie cały czas chodzę zdenerwowana, nie wiem czy to zdrowe dla bobo..Ale w sumie denerwuje się przez hormony.
Mam pytanie...
Mój mąż jest przeziębienie...
chciałam zapobiegawczo brać wit. C. myślicie że można? Brał ktoś?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze. Trzymam mocno kciuki Dzidzi nic nie jest a to najwazniejsze no i jestes pod opieka lekarzy. Dacie radeO 21 zaczęłam krwawic jestem w szpitalu po badaniach płód jest żywy ma 2cm czyli tak hak być powinno 8tc4d. Krwawienie było tylko chwilę juz nie mam. Dostałam tabletki na podtrzymanie i mam leżeć nie wstawać. Trzymajcie kciuki!