D
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zycze ci teraz malego braciszka dla haniiHania w lutym 3 latka
To ktory juz dzidzia?Ja sie wpiszę na liste po wtorkowej wizycie usg @anntryb moj mąż jak sie dowiedzial byl szczesliwy poniewaz bardzo dlugo sie staralismy pomimo ze to nie 1 ciaza.I o dziwo tesciowa tez zadowolona nawet kazała mu mnie nie denerwowac bo w 1 trymestrze mam byc szczesliwa
Adeline rozumiem w pelni ja jestem od wczoraj taka zla biedny moj maz ma juz dosc o wszystko sie zloszczea mi minęło ,ale apetytu tak nie mam jak wcześniej po tych dwóch dniach za to spać mi się chcę i jakaś płaczliwa jestem wali mi w dekiel
nie no ja się ,aż tak go nie czepiam ogólnie też rozumiem,że pracuję ,a teraz mają nadgodziny , dziś robi do 22 . Lepiej teraz jak jestem w domu , bo i ugotuję świeży obiad i wszystko porobione jak przychodzi. Może odpoczywać, a tak zanim z pracy wróciliśmy , bo i syna odbieraliśmy i zakupy to zawsze późno w domu i nie napalone jak w zamrażarce, a teraz ciepło i w nocy nawet wstaję dokładać nie meczę go niech śpi. Chociaż jak nie raz wstać mi się nie chcę z łóżka a syn coś chcę , to każe mężowi ,a on mówi do mnie nie możesz ja jestem po całym dniu pracy ... to mu wtedy przypominam jak ja z nim pracowałam po tyle samo godzin, a w domu czekało na mnie sprzątanie, gotowanie itp... to od razu z łóżka wstaję na nogiAdeline rozumiem w pelni ja jestem od wczoraj taka zla biedny moj maz ma juz dosc o wszystko sie zloszcze
Gratulacje miło cię poznaćHej jestem za Wami od pierwszego postu w nadziei, że i ja do Was dołączę i tak się stało Termin mam na 22 sierpnia to moja druga ciąża, mam w domku 4 latka. USG przede mną w 7 tyg, także czekam. Objawy: oprócz zawrotów głowy i braku apetytu to nic innego.
Ważne żeby zdrowe, płeć nie ma znaczenia chociaż mój małżon by chciał synkaTo zycze ci teraz malego braciszka dla hanii