reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Wiesz kochana chodzi o to ze mieszkamy blisko siebie i szwagierka dlugo juz stara sie i dziecko zycze jej jak najszybciej ale sama kiedys palnela jak ktos zagadal ze ja bym chciala trzecie a ona na co jej trzecie!?!? Wiec boje sieze jak ktos tak bardzo chce miec dziecko moze byc zazdrosna noi i przykro tez
Z doświadczenia wiem jakie to może być przykre jak ktoś w rodzinnie może mieć dzieci, a drugiemu się nie udaję, ale powinna to być zazdrość nie chora ,tylko w pozytywnym słowa tego znaczeniu. Ja 3 ciąże poroniłam, a moja szwagierka która mieszkała koło mnie rok, po roku w ciąży była i ma trójkę dzieci, było to dla mnie przykre widząc ją z brzuchem i dziećmi kiedy ja miałam co rusz zabiegi, ale lubiłam dzieciaki i chociaż ich widok sprawiał mi smutek chodziłam tak kupywałam , a później wracałam do domu i płakałam czemu ja tak nie mogę mieć. Najgorsze to było to jak szwagierka mówiła, a twoje dziecko to już by miało z tyle lat. A teściowa mówiła i się chwaliła, że kiedyś nie chcieli tak dzieci jedno po drugim i jak wpadła to skakała, wieszała firanki co to nie robiła żeby poronić z siostrą (miała się czym chwalić!!!) Słuchając tego przykro mi było, ale w końcu się udało i za to ja mam złote dziecko, a ona trzech diabełków :p

reklama
@Adeline89 tak racja i przy leczeniu hormonami przy bezpłodności
Ale dziś sie okropnie czuje, mdli mnie, kręci mi sie w głowie, wyszłam do sklepu to cała sie zlalam potem, wróciłam położyłam sie spac i obudziłam sie po 3h...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Adeline89 tak racja i przy leczeniu hormonami przy bezpłodności
Ale dziś sie okropnie czuje, mdli mnie, kręci mi sie w głowie, wyszłam do sklepu to cała sie zlalam potem, wróciłam położyłam sie spac i obudziłam sie po 3h...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a mi minęło ,ale apetytu tak nie mam jak wcześniej po tych dwóch dniach :p za to spać mi się chcę i jakaś płaczliwa jestem :p wali mi w dekiel

Zrobiłam wstępną listę sierpniówek. Tylko nie ma tam sporo dziewczyn i danych bo mimo mojej prośby napisała do mnie tylko @Adeline89 i @Nusia123 . Jak chcecie być na liście to poproszę dane w wiadomości prywatnej: imię, miejsce zamieszkania, termin porodu i czy macie starsze dzieci.
Ja sie wstrzymam jeszcze tydzien bo nawet nie mam terminu porodu :D

reklama
Dziewczyny, a jak wasi mężczyźni zareagowali na ciążę? Szczególnie pierwszą, czy coś się zmieniło ? :)
Moj to stwierdzil po 2,5 roku staran jak mu pokazalam test ze jak sa 2 kreski to nie ma ciazy chyba i sobie wkrecilam :D a teraz jak juz wiadomo co jest na rzeczy to w nocy do malego wstawal nawet sie spoznil do pracy co by mi go porannie ogarnac zebym mogla sie wyspac ;D

Do góry