Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki tydzień u Ciebie ? Może masz jelitówkęA ja juz sama nie wiem... Caly dzien rozwolnienie zgaga... Teraz postanowilam w koncu cos zjesc to od razu zwymiotowalam... Chyba za wczesnie na takie objawy az nie? W pierwszej ciazy zero takich historii.
@Angelika:) zapisuj się do lekarza prywatnie, będziesz miała co wizytę usg właśnie lekarze na nfz robią przeważnie te 3 usg w czasie całej ciąży. Prywatnie bedziesz miala chociaż pewność, że się lekarz dobrze Tobą zajmie
@marii19 jakie pożywne śniadanie, w sam raz dla kobiety w ciąży
@myycha a może chcesz zrobić naszą listę?
Ja brałam w poprzedniej ciąży urinal.Nie wiem czy nadal macie ten lek w PL.Ogólnie to ja choruje na kamicę nerkową i często też łapie takie infekcje.No glowniw o ta zurawine mi chodzi, witamine C moge sobie wyciagnac z produktow, a zurawiny jako tako to nie lubie. Na ulotce nie ma zadnej adnotacji o ciazy, wiec chyba jest bezpieczne.
Kurde najbardziej sie boje tego parcia na pecherz w ciazy i czestego latania do toalety.. boje sie, ze moja ciaza bedzie jednym wielkim zapaleniem pecherza, bo skoro przed czesto sie z tym zmagalam to co dopiero teraz Zazdroszcze kobietom, ktore nie wiedza co to jest, a takie sa. Szczesciary
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom