reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziękuję, na razie jeszcze nie dociera do mnie być może dlatego, że nie mam mdłości itp. Ale się cieszę planowaliśmy rodzeństwo dla naszego 4 latka:) poza tym w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych dolegliwości.

reklama
A ja juz sama nie wiem... Caly dzien rozwolnienie zgaga... Teraz postanowilam w koncu cos zjesc to od razu zwymiotowalam... Chyba za wczesnie na takie objawy az nie? W pierwszej ciazy zero takich historii.

@za_necia11 z przeczuciami co do płci możemy utworzyć nowy wątek jeśli chcecie ;) jakoś wydaje mi się, że w naszej liście i tak jest już dużo danych :p
U mnie to wszystko powoduje płacz. Jak widzę świąteczną reklamę allegro to ryczę jak głupia :p a ostatnio wzruszyła mnie reklama wody morskiej dla dzieci :p

Oooo ale słodkie [emoji23] ja chce ale niech reszta sie wypowie czy to dobry pomysł [emoji4]
Ja wypiłam kaszkę dla dzieci i dalej leżę jak z diabła skóra ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Angelika:) zapisuj się do lekarza prywatnie, będziesz miała co wizytę usg :) właśnie lekarze na nfz robią przeważnie te 3 usg w czasie całej ciąży. Prywatnie bedziesz miala chociaż pewność, że się lekarz dobrze Tobą zajmie :)
@marii19 jakie pożywne śniadanie, w sam raz dla kobiety w ciąży :p
@myycha a może chcesz zrobić naszą listę?

ojj raczej nie, nie nadążam za Wami, za mało czasu na forum :(

mój też chciałby teraz synka czuje to .Jego dwaj bracia tak maja pierwsze córki i obaj maja teraz drugie synów ,teraz nasza kolej i jest cholerna presja dla mnie to obojętne ale wiadomo .....Biednemu zawsze wiatr w oczy hahahhaha.

@Truskaweczka2017 co do tej reklamy z allegro tez wyję jak leci, ;) jest taka słodka dziadziuś się uczy i do takiej małej istotki z łzami w oczach mówi "jestem twoim dziadkiem" sweet

możesz robić nowy wątek ;)

@Lina1555 ja też ostatnio miałam tak zwymiotowałam i mnie zakręciło i biegunka , może tak nie raz jest

reklama
No glowniw o ta zurawine mi chodzi, witamine C moge sobie wyciagnac z produktow, a zurawiny jako tako to nie lubie. Na ulotce nie ma zadnej adnotacji o ciazy, wiec chyba jest bezpieczne.
Kurde najbardziej sie boje tego parcia na pecherz w ciazy i czestego latania do toalety.. boje sie, ze moja ciaza bedzie jednym wielkim zapaleniem pecherza, bo skoro przed czesto sie z tym zmagalam to co dopiero teraz :( Zazdroszcze kobietom, ktore nie wiedza co to jest, a takie sa. Szczesciary ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam w poprzedniej ciąży urinal.Nie wiem czy nadal macie ten lek w PL.Ogólnie to ja choruje na kamicę nerkową i często też łapie takie infekcje.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry