reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dla mnie najgorsze zawsze sa wakacje, upaly, kapanie w jeziorze. Choc nie ma reguly, bo po stosunku mimo dbania o nasza higiene tez często mi sie to paskudztwo przytrafia. :(

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja aż tak to nie ale w tamtej ciąży co chwilę miałam i widać to było w wynikach z moczu i brałam furagine raz nawet antybiotyk

Hania w lutym 3 latka :)
Ładne imię :)

3jgxskjo6pg8usu5.png

U nas juz wybrane, Zosia albo Felek :) Podoba mi się jeszcze Rozalka i Leon. Ja chcialabym chlopca pierwszego ale mam przeczucie, ze bedzie córa i też fajnie. [emoji7]

3jgxskjo6pg8usu5.png

Zrobiłam wstępną listę sierpniówek. Tylko nie ma tam sporo dziewczyn i danych bo mimo mojej prośby napisała do mnie tylko @Adeline89 i @Nusia123 . Jak chcecie być na liście to poproszę dane w wiadomości prywatnej: imię, miejsce zamieszkania, termin porodu i czy macie starsze dzieci.

Zrobiłam wstępną listę sierpniówek. Tylko nie ma tam sporo dziewczyn i danych bo mimo mojej prośby napisała do mnie tylko @Adeline89 i @Nusia123 . Jak chcecie być na liście to poproszę dane w wiadomości prywatnej: imię, miejsce zamieszkania, termin porodu i czy macie starsze dzieci.
ja się dopiszę po wizycie u gina :)

reklama
Do góry