reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny, jakie witaminy mozna przyjmowac w czasie ciazy? Glownie chodzi mi o witamine c, omega 3 no i femiseptUro czyli zurawina w tabletkach, bo mam czeste zapalenia pecherza i bralam profilaktycznie.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo. Długo nie miałam zapalenia a tuż przed okresem już czułam szczypanie przy sikaniu już wiedziałam że na bank jestem w ciąży. Ja się zajadam żurawiną póki co....

Ja dziś chce jak najwięcej poogarniac masakra takie mnie zmęczenie złapalo ide pranie poskładać jeszcze łazienkę ogarnę a na czwartek zostanie mi kuchnia i sypialnia

Ja dziś chce jak najwięcej poogarniac masakra takie mnie zmęczenie złapalo ide pranie poskładać jeszcze łazienkę ogarnę a na czwartek zostanie mi kuchnia i sypialnia
A ja ze sprzataniem czekam na męża, chucha na mnie jakbym byla ze szkła ale wcale nie narzekam [emoji56] czuje sie rozpieszczana hehe.

Mam to samo. Długo nie miałam zapalenia a tuż przed okresem już czułam szczypanie przy sikaniu już wiedziałam że na bank jestem w ciąży. Ja się zajadam żurawiną póki co....
Dla mnie najgorsze zawsze sa wakacje, upaly, kapanie w jeziorze. Choc nie ma reguly, bo po stosunku mimo dbania o nasza higiene tez często mi sie to paskudztwo przytrafia. :(

Hej dziewczyny, nieśmiało dołączam :) U mnie w czwartek 2 kreseczki. Okres miał przyjść w środę. To będzie nasze 2 dziecko. Termin wizyty na 29.12. do tego czasu nie mam zamiaru robić ani bety ani innych badań. W 1 ciąży poszłam do lekarza w 5tc i widziałam tylko pęcherzyk więc teraz chcę sie wstrzymać i bez potrzeby nie stresować. Pozdrawiam :)
Witamy edda a co masz w domku juz?

I jeszcze pytanie, czy ktos u was z rodziny juz wie o waszej ciazy, moze przyjaciolka, znajomi? A jak nie, to kiedy powiecie?

U mnie najblizsza rodzina juz wie, czyli rodzenstwo, rodzice zarowno moi jak i meza no i zamierzamy dzisiaj powiedziec jednym bliskim znajomym, bo wybieramy sie z nimi w gory pod koniec stycznia (jesli tylko lekarz pozwoli) i maja prawo wiedziec, ze wszystko moze ulec zmianom.
A reszta znajomych jak dlugo nam sie uda to trzymac w tajemnicy, ale palilam fajki i ciezko bedzie mi klamac ze rzucilam bo taki kaprys.

Opaulina tylko moja mama tesciowa i szwagierka beda ostatnie bo nie zasluzyly przez to jake sa tj za 5 tyg im powiem tj koniec 1 trymestru :)

Ostatnia edycja:
Opaulina tylko moja mama tesciowa i szwagierka beda ostatnie bo nie zasluzyly przez to jake sa tj za 5 tyg im pow
Przykre, ze czegoś takiego doświadczasz ale masz w tym racje, to twoja ciaza, twoje najpiekniejsze chwile i nie potrzeba ci tego zaklocac.. :)

3jgxskjo6pg8usu5.png

reklama
Przykre, ze czegoś takiego doświadczasz ale masz w tym racje, to twoja ciaza, twoje najpiekniejsze chwile i nie potrzeba ci tego zaklocac.. :)

3jgxskjo6pg8usu5.png
Wiesz kochana chodzi o to ze mieszkamy blisko siebie i szwagierka dlugo juz stara sie i dziecko zycze jej jak najszybciej ale sama kiedys palnela jak ktos zagadal ze ja bym chciala trzecie a ona na co jej trzecie!?!? Wiec boje sieze jak ktos tak bardzo chce miec dziecko moze byc zazdrosna noi i przykro tez

Do góry