reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@o.paulina żurawinę możesz śmiało wcinać :) z tego co wiem to należy uważać na witaminę A bo ona w dużych ilościach może być groźna.
Ja podobnie jak @za_necia11 najchętniej nie mówiłabym nikomu do sierpnia. Teraz wiedzą tylko moi rodzice i brat mojego M a reszta dowie się najpóźniej jak się da

reklama
Dzień dobry dziewczyny, od wczoraj próbuje przeczytać wszystko co napisałyście przez ostatnie dni. Postaram się być z wami częściej. Wczoraj ostatni dzień w pracy, niby ulga, ale były też złośliwe komentarze. Strasznie przykro mi było :(

Co do bety- 2 dni po spodziewanej @ miałam taki wynik 93. Jakieś chore normy w tym laboratorium. Na powtorne badanie poszła bym gdzieś indziej.

Ja się czuję znośnie. Najgorzej jak przegapie moment żeby zjeść...

Witam wszystkie nowe mamuśki i postaram się wpadać częściej :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie też troszkę tu nie było ale mniej więcej Was nadgoniłam :)
W czwartek byłam u lekarza dostałam skierowania na badania krwi no i przy okazji dał mi jeszcze na betę więc moze coś wkoncu się u mnie rozjaśni który to w końcu tydzień :)

Dzień dobry dziewczyny, od wczoraj próbuje przeczytać wszystko co napisałyście przez ostatnie dni. Postaram się być z wami częściej. Wczoraj ostatni dzień w pracy, niby ulga, ale były też złośliwe komentarze. Strasznie przykro mi było :(

Co do bety- 2 dni po spodziewanej @ miałam taki wynik 93. Jakieś chore normy w tym laboratorium. Na powtorne badanie poszła bym gdzieś indziej.

Ja się czuję znośnie. Najgorzej jak przegapie moment żeby zjeść...

Witam wszystkie nowe mamuśki i postaram się wpadać częściej :)

Czesc! :) fajnie Ci, ze juz nie pracujesz ja jeszcze nie poruszalam tego tematu u siebie, ale w zwiazku z tym ze mamy firme typowo rodzinna (pracuje z tata, bracmi i nawet mezem :D) to problemu raczej nie bedzie. Ale sama jeszcze nie wiem kiedy chciałabym zrezygnowac z pracy..
Złośliwe komentarze?? Olej to. Ludzie sa zwyczajnie zawistni i mało empatyczni.
Co do wyniku beta, nie przejmuj sie mi wyszlo na poziomie 142 i z legendy wychodzi mi 4-5tydz. A tu dziewczyny w 5tyg maja po 2600 i w gore. To chyba zalezy od laboratorium, jakie maja sprzety itd.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@kasiaw510 myślę, że nie masz się czym martwić. Z każdym dniem beta będzie rosła a test będzie coraz ciemniejszy ;)
Ja dzisiaj jestem bez życia. W nocy nie mogłam spać bo najpierw męczyła mnie zgaga, później nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji a jak w końcu zasnęłam to zaraz się obudziłam bo było mi za gorąco :/ a o 7 obudził się synek więc koniec spania. W dodatku do tej pory nic nie jadłam bo nic nie mogę przełknąć :/ jest mi słabo, niedobrze i do tego głowa mnie zaczyna boleć :(
Bylam u lekarza i oczywiscie nic nie widac ale powiedzial ze to poczatek ciazy i dlatego beta niska. Dostalam duphaston na te plamienia i za tydz ide zobaczyc dzidzi. Dziekuje za wsparcie i bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok :D

Bylam u lekarza i oczywiscie nic nie widac ale powiedzial ze to poczatek ciazy i dlatego beta niska. Dostalam duphaston na te plamienia i za tydz ide zobaczyc dzidzi. Dziekuje za wsparcie i bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok :D
To dobrze, ze to nic powaznego. Przepraszam, ze Cie nastraszylam ale nie taki byl zamiar, po prostu takie info znalazlam nt niskiej bety, co nalezalo sprawdzic u lekarza. na szczescie to sie nie potwierdziło, ciesze sie i gratuluje.

Czesc! :) fajnie Ci, ze juz nie pracujesz ja jeszcze nie poruszalam tego tematu u siebie, ale w zwiazku z tym ze mamy firme typowo rodzinna (pracuje z tata, bracmi i nawet mezem :D) to problemu raczej nie bedzie. Ale sama jeszcze nie wiem kiedy chciałabym zrezygnowac z pracy..
Złośliwe komentarze?? Olej to. Ludzie sa zwyczajnie zawistni i mało empatyczni.
Co do wyniku beta, nie przejmuj sie mi wyszlo na poziomie 142 i z legendy wychodzi mi 4-5tydz. A tu dziewczyny w 5tyg maja po 2600 i w gore. To chyba zalezy od laboratorium, jakie maja sprzety itd.

Ja to pisałam o tej becie do dziewczyny która miała takie głupie normy z laboratorium ;) tylko w gąszczu uciekło mi która to. Ciężko się pisze z telefonu.
Moja beta ma się dobrze :)

reklama
To dobrze, ze to nic powaznego. Przepraszam, ze Cie nastraszylam ale nie taki byl zamiar, po prostu takie info znalazlam nt niskiej bety, co nalezalo sprawdzic u lekarza. na szczescie to sie nie potwierdziło, ciesze sie i gratuluje.

Ja tez czytalam takie historie o niskiej becie ale lekarz mnie uspokoil powiedzial ze ciaza bezapelacyjnie jest. Zobaczymy za tydzien czy fasolka sie ujawni ;)

Do góry