reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@o.paulina żurawinę możesz śmiało wcinać :) z tego co wiem to należy uważać na witaminę A bo ona w dużych ilościach może być groźna.
Ja podobnie jak @za_necia11 najchętniej nie mówiłabym nikomu do sierpnia. Teraz wiedzą tylko moi rodzice i brat mojego M a reszta dowie się najpóźniej jak się da

reklama
Dzień dobry dziewczyny, od wczoraj próbuje przeczytać wszystko co napisałyście przez ostatnie dni. Postaram się być z wami częściej. Wczoraj ostatni dzień w pracy, niby ulga, ale były też złośliwe komentarze. Strasznie przykro mi było :(

Co do bety- 2 dni po spodziewanej @ miałam taki wynik 93. Jakieś chore normy w tym laboratorium. Na powtorne badanie poszła bym gdzieś indziej.

Ja się czuję znośnie. Najgorzej jak przegapie moment żeby zjeść...

Witam wszystkie nowe mamuśki i postaram się wpadać częściej :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie też troszkę tu nie było ale mniej więcej Was nadgoniłam :)
W czwartek byłam u lekarza dostałam skierowania na badania krwi no i przy okazji dał mi jeszcze na betę więc moze coś wkoncu się u mnie rozjaśni który to w końcu tydzień :)

Dzień dobry dziewczyny, od wczoraj próbuje przeczytać wszystko co napisałyście przez ostatnie dni. Postaram się być z wami częściej. Wczoraj ostatni dzień w pracy, niby ulga, ale były też złośliwe komentarze. Strasznie przykro mi było :(

Co do bety- 2 dni po spodziewanej @ miałam taki wynik 93. Jakieś chore normy w tym laboratorium. Na powtorne badanie poszła bym gdzieś indziej.

Ja się czuję znośnie. Najgorzej jak przegapie moment żeby zjeść...

Witam wszystkie nowe mamuśki i postaram się wpadać częściej :)

Czesc! :) fajnie Ci, ze juz nie pracujesz ja jeszcze nie poruszalam tego tematu u siebie, ale w zwiazku z tym ze mamy firme typowo rodzinna (pracuje z tata, bracmi i nawet mezem :D) to problemu raczej nie bedzie. Ale sama jeszcze nie wiem kiedy chciałabym zrezygnowac z pracy..
Złośliwe komentarze?? Olej to. Ludzie sa zwyczajnie zawistni i mało empatyczni.
Co do wyniku beta, nie przejmuj sie mi wyszlo na poziomie 142 i z legendy wychodzi mi 4-5tydz. A tu dziewczyny w 5tyg maja po 2600 i w gore. To chyba zalezy od laboratorium, jakie maja sprzety itd.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@kasiaw510 myślę, że nie masz się czym martwić. Z każdym dniem beta będzie rosła a test będzie coraz ciemniejszy ;)
Ja dzisiaj jestem bez życia. W nocy nie mogłam spać bo najpierw męczyła mnie zgaga, później nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji a jak w końcu zasnęłam to zaraz się obudziłam bo było mi za gorąco :/ a o 7 obudził się synek więc koniec spania. W dodatku do tej pory nic nie jadłam bo nic nie mogę przełknąć :/ jest mi słabo, niedobrze i do tego głowa mnie zaczyna boleć :(
Bylam u lekarza i oczywiscie nic nie widac ale powiedzial ze to poczatek ciazy i dlatego beta niska. Dostalam duphaston na te plamienia i za tydz ide zobaczyc dzidzi. Dziekuje za wsparcie i bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok :D

Bylam u lekarza i oczywiscie nic nie widac ale powiedzial ze to poczatek ciazy i dlatego beta niska. Dostalam duphaston na te plamienia i za tydz ide zobaczyc dzidzi. Dziekuje za wsparcie i bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok :D
To dobrze, ze to nic powaznego. Przepraszam, ze Cie nastraszylam ale nie taki byl zamiar, po prostu takie info znalazlam nt niskiej bety, co nalezalo sprawdzic u lekarza. na szczescie to sie nie potwierdziło, ciesze sie i gratuluje.

Czesc! :) fajnie Ci, ze juz nie pracujesz ja jeszcze nie poruszalam tego tematu u siebie, ale w zwiazku z tym ze mamy firme typowo rodzinna (pracuje z tata, bracmi i nawet mezem :D) to problemu raczej nie bedzie. Ale sama jeszcze nie wiem kiedy chciałabym zrezygnowac z pracy..
Złośliwe komentarze?? Olej to. Ludzie sa zwyczajnie zawistni i mało empatyczni.
Co do wyniku beta, nie przejmuj sie mi wyszlo na poziomie 142 i z legendy wychodzi mi 4-5tydz. A tu dziewczyny w 5tyg maja po 2600 i w gore. To chyba zalezy od laboratorium, jakie maja sprzety itd.

Ja to pisałam o tej becie do dziewczyny która miała takie głupie normy z laboratorium ;) tylko w gąszczu uciekło mi która to. Ciężko się pisze z telefonu.
Moja beta ma się dobrze :)

reklama
To dobrze, ze to nic powaznego. Przepraszam, ze Cie nastraszylam ale nie taki byl zamiar, po prostu takie info znalazlam nt niskiej bety, co nalezalo sprawdzic u lekarza. na szczescie to sie nie potwierdziło, ciesze sie i gratuluje.

Ja tez czytalam takie historie o niskiej becie ale lekarz mnie uspokoil powiedzial ze ciaza bezapelacyjnie jest. Zobaczymy za tydzien czy fasolka sie ujawni ;)

Do góry