reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej dziewczyny, nieśmiało dołączam :) U mnie w czwartek 2 kreseczki. Okres miał przyjść w środę. To będzie nasze 2 dziecko. Termin wizyty na 29.12. do tego czasu nie mam zamiaru robić ani bety ani innych badań. W 1 ciąży poszłam do lekarza w 5tc i widziałam tylko pęcherzyk więc teraz chcę sie wstrzymać i bez potrzeby nie stresować. Pozdrawiam :)

witam wszystkie nowe mamusie :)
Ja wczoraj poszłam na urodziny kolegi bo mój się uparl żeby iść...
Boże imprezy są straszne na trzezwo... Tylko siedziałam, piłam sok i jadłam różnorodności z torebki...[emoji14]Mimo głosnej muzyki myślałam że tam usne. Nie nadaje się już chyba na tego typu spotkania[emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Boże imprezy są straszne na trzezwo... Tylko siedziałam, piłam sok i jadłam różnorodności z torebki...[emoji14]Mimo głosnej muzyki myślałam że tam usne. Nie nadaje się już chyba na tego typu spotkania[emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji
Forum BabyBoom[/URL]

Miałam te same odczucia wczoraj:) poszłam na wigilie firmowa do knajpy:) wypiłam 3 soki, pokiwalam sie na 2 piosenkach i uciekłam :):)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, nieśmiało dołączam :) U mnie w czwartek 2 kreseczki. Okres miał przyjść w środę. To będzie nasze 2 dziecko. Termin wizyty na 29.12. do tego czasu nie mam zamiaru robić ani bety ani innych badań. W 1 ciąży poszłam do lekarza w 5tc i widziałam tylko pęcherzyk więc teraz chcę sie wstrzymać i bez potrzeby nie stresować. Pozdrawiam :)

Witamy!:) Ja podobnie:) na wczoraj miałam wizytę i odwołałam :) stwierdziłam ze nic mi ona nie da tak wcześnie:) co ma być to bedzie, biore kwasik i witaminy, i moze przed sywlestrem wybiorę sie na 1 wizytę. Pzdr

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kasiaw510 myślę, że nie masz się czym martwić. Z każdym dniem beta będzie rosła a test będzie coraz ciemniejszy ;)
Ja dzisiaj jestem bez życia. W nocy nie mogłam spać bo najpierw męczyła mnie zgaga, później nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji a jak w końcu zasnęłam to zaraz się obudziłam bo było mi za gorąco :/ a o 7 obudził się synek więc koniec spania. W dodatku do tej pory nic nie jadłam bo nic nie mogę przełknąć :/ jest mi słabo, niedobrze i do tego głowa mnie zaczyna boleć :(

@edda89 Witaj wśród nas gratulacje ;)

@kasiaw510 na pewno jest ok, ja z synem i teraz też miałam bladą kreskę, a moja to się pojawiła po 10 min [emoji14] coś musi tą kreskę ruszyć , sama z siebie nie pójdzie ;)
To mi pierwszy test wyszedl baaaardzo blado, stwierdzilam ze to na pewno nie ciaza i po jakiejs godzinie grzebalam w smieciach by ten test znalezc bo nie dawalo mi yo spokoju i kreska byla ciemniejsza, potem w ruch poszly dodatkowe dwa testy i jest kreska. :D

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej witam was po maratonie w pracy, w koncu sie Wyspalam i walczę ze śniadaniem...
Ja zrobiłam test 4 dni przed spodziewanym okresem i wyszła wyraźna kreska , w dniu miesiączki drugi i wyszła taka sama. Wydaje mi sie ze test CLEARblue sa bardzo czule , macie tez ta firmę w pl ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam w tym roku organizowac sylwestra w domu dla znajomych, ale bede musiala odwolac bo po pierwsze nie dam rady z zakupami, gotowaniem i goszczeniem sie do ostatniego goscia. Pewnie mi sie oberwie za to. No ale coz, sa rzeczy wazne i wazniejsze.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry