Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam wszystkie nowe mamusie
Ja wczoraj poszłam na urodziny kolegi bo mój się uparl żeby iść...
Boże imprezy są straszne na trzezwo... Tylko siedziałam, piłam sok i jadłam różnorodności z torebki...[emoji14]Mimo głosnej muzyki myślałam że tam usne. Nie nadaje się już chyba na tego typu spotkania[emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji
Forum BabyBoom[/URL]
Hej dziewczyny, nieśmiało dołączam U mnie w czwartek 2 kreseczki. Okres miał przyjść w środę. To będzie nasze 2 dziecko. Termin wizyty na 29.12. do tego czasu nie mam zamiaru robić ani bety ani innych badań. W 1 ciąży poszłam do lekarza w 5tc i widziałam tylko pęcherzyk więc teraz chcę sie wstrzymać i bez potrzeby nie stresować. Pozdrawiam
To mi pierwszy test wyszedl baaaardzo blado, stwierdzilam ze to na pewno nie ciaza i po jakiejs godzinie grzebalam w smieciach by ten test znalezc bo nie dawalo mi yo spokoju i kreska byla ciemniejsza, potem w ruch poszly dodatkowe dwa testy i jest kreska.@edda89 Witaj wśród nas gratulacje
@kasiaw510 na pewno jest ok, ja z synem i teraz też miałam bladą kreskę, a moja to się pojawiła po 10 min [emoji14] coś musi tą kreskę ruszyć , sama z siebie nie pójdzie
Ja mialam w tym roku organizowac sylwestra w domu dla znajomych, ale bede musiala odwolac bo po pierwsze nie dam rady z zakupami, gotowaniem i goszczeniem sie do ostatniego goscia. Pewnie mi sie oberwie za to. No ale coz, sa rzeczy wazne i wazniejsze.witam wszystkie nowe mamusie
Ja wczoraj poszłam na urodziny kolegi bo mój się uparl żeby iść...
Boże imprezy są straszne na trzezwo... Tylko siedziałam, piłam sok i jadłam różnorodności z torebki...[emoji14]Mimo głosnej muzyki myślałam że tam usne. Nie nadaje się już chyba na tego typu spotkania[emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom