reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Ruda23 będzie dobrze nie zamartwiaj się na zapas ja też się trochę stresuje ale nie nabijam sobie tego do głowy bo wierzę w to że takim myśleniem można zle rzeczy ściągnąć

reklama
Dziewczyny serio każda ciąża inna i nie ma co porównywać objawów. Ja mam nudności ale np piersi mnie nie bolą i nie świruję z tego powodu :p poza tym jeszcze mogą Was dopaść :p w pierwszej ciąży dopadły mnie dopiero pod koniec 1 trymestru gdy cieszyłam się już że mnie ominą :p

Dziewczyny wyluzujcie ... kazda ciaza jest inna i kazda z nas jest inna. Co ma byc to bedzie a stresem na pewno dzieciatku nie pomozecie, strasznie sie wzajemnie nakrecacie ale to moje zdanie. Cieszcie sie ze jestescie zdrowe i udalo wam sie zajsc w ciażę, oboje z partnerami jestescie plodni, niektore pary tego szczescia nie mają.

Dokładnie każda ciąża inna i każda inaczej ją znosi :) ja mam bardzo bolące piersi i dzisiaj od rana mdłości mnie męczyły, ostatnie dni byłam tak skupiona na chorobie że nie byłam w stanie dostrzec objawów ciążowych...antybiotyk chyba działa, bo noc przespałam bez kaszlu, dopiero o 5 jak mnie obudziły współlokatorki to zaczęło mnie męczyć, teraz jest znośnie, dużo lepiej niż było :)

U mnie wie dużo osób bo nie umiem się powstrzymać żeby nie powiedzieć ;) w pracy, najbliższa rodzina i przyjaciele :) zabobonów się nie boję jedynie tego że w razie co trzeba tylu osobą powiedzieć że się nie udało...ale wierzę w to że tym razem będzie wszystko dobrze :)

@Katy83 twarozek nie najgorszy ale kakao? dobrze widze? nie wypilam bym rano cieplego mleka slodkiego ble...
@Niusia21 ja napisalam jednej z dziewczyn na forum ze szybko ma mdlosci ze ja sie dobrze czuje a kolejnego dnia (nie tylko rano) nie wiedzialam co mam ze soba zrobic... takze przychodza z dnia na dzien. Wczoraj np czulam sie rewelacja a dzis znow to samo...

@anntryb witaj gratulacje :)
@marii19 zdrówka
@emikaa ok @Tyllkaaa niestety ja w pierwszej ciazy wymiotowałam, a serduszko mojego dziecka już nie biło , dlatego mam uraz do mdłości, bo z synem nie miałam i mam z nimi zle skojarzenia, ale staram się myśleć pozytywnie w środę mam wizytę czekam jak na szpilkach

@Angelika:) super wieści

@ikulka bedzie dobrze beta jest piękna
Nawet mnie nie strasz ... ehh chyba jednak do wtorku będę świrować....

U mnie wie tylko mama i jedna koleżanka.. Boje się mówić że zapesze, albo jak się coś stanie to że każdemu trzeba będzie tłumaczyć.
Chociaż bardzo bym chciała już ogłosić to całemu światu[emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie z objawów to tylko takie rozciąganie w pachwinach czuję pewnie macica się rozrasta i trochę mnie czasem zemdli,nie mam apetytu.Ale ja się tym cieszę.Mam 2 dzieci do ogarnięcia każdego dnia więc lepiej czuć się tak jak się czuję niż siedzieć przy klozecie nonstop.
Widzę że jestem z Was najsrarsza bo mam 37 lat i to mnie najbardziej martwi.A z jakich miast pochodzicie?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry