Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet mnie nie strasz ... ehh chyba jednak do wtorku będę świrować....@anntryb witaj gratulacje
@marii19 zdrówka
@emikaa ok @Tyllkaaa niestety ja w pierwszej ciazy wymiotowałam, a serduszko mojego dziecka już nie biło , dlatego mam uraz do mdłości, bo z synem nie miałam i mam z nimi zle skojarzenia, ale staram się myśleć pozytywnie w środę mam wizytę czekam jak na szpilkach
@Angelika:) super wieści
@ikulka bedzie dobrze beta jest piękna
U mnie na 13 sierpnia też narazie tylko przewidywany termin.Hej dziewczyny, dołączam do was, przewidywany termin na 17 sierpnia, któraś z tych okolic ?
też mi się tak wydaje że to by było dziwne .... ale różne rzeczy po ludiach chodzą hahahaNo raczej jelitówka ? akurat jak w ciąże zaszłaś... eee niemożliwe lepsza wersja ze fasolak rośnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom