Truskaweczka2017
Moderatorka
Założyłam wątek: poznajmy się. każdy może napisać tam kilka słów o sobie łatwiej będzię się poznać gdy wszystko będzie w jednym miejscu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Mały to wideo tak oglądał,że masakra i się dziwił jak to możliwe , wieczorem napisał list postawił na stole. Rano wstaję mówi nie ma chyba zabrał, a ja mówię, no tak i dostałeś wideo film od niego ma wiadomość dla ciebie.Swietny pomysl z tym video od sw. Mikołaja. Dziś to zamówię wieczorem, bo to fajna sprawa.
Adeline89 nie wiem jak inni, ja tam korzystam z tego, że nie mam okresu i mogę bez zabezpieczeń. W pierwszej ciąży też się serduszkowaliśmy i było wszystko ok. Ja się niczego nie boję
Zapraszamy. Tej dbaj o siebie :-*@madzialenka316 będę wpadać gościnnie jeśli pozwolicie, ale niestety już nie łapie sie na sierpniowy termin, trzymajcie się cieplutko i dbajcie o brzusie
Mój Młody to samo. Oglądał i oczy jak dwie piątki i chciałby non stop to oglądać.Mój Mały to wideo tak oglądał,że masakra i się dziwił jak to możliwe , wieczorem napisał list postawił na stole. Rano wstaję mówi nie ma chyba zabrał, a ja mówię, no tak i dostałeś wideo film od niego ma wiadomość dla ciebie.
Ja osobiście miałam wkładkę to nie odczuwałam wcale tego jakby miała zabepieczenie można było cały czas i do końca bez obaw, ogólnie to lubimy seks i mogła bym parę razy dziennie, ale obawiam się w tych pierwszych tyg, mój też później się stresuję czy po tym nic się nie stanie, pójdę w środę do gina to spytam czy mogę
Leeleeth przykro mi, że tym razem się nie udało, ale trzymym kciuki i życzę owocnych starań w następnym cyklu ! :* :*
Jak dzisiaj Wasze samopoczucie?
Ja dalej mam bardzo bolące piersi i ciągle sikam. Mdłości narazie nie mam, wręcz przeciwnie mam ładny apetyt Ogólnie mam bardzo pozytywne nastawienie. Jutro będę dzwonić i umawiać na wizytę do lekarza, chciałabym jeszcze przed świętami.
A jak u Was z pracą? Idziecie od razu na L4?
Mój Młody to samo. Oglądał i oczy jak dwie piątki i chciałby non stop to oglądać.
Też miałam wkładkę i w sumie faktycznie tego się nie odczuwa, więc tak jakby cały czas bez zabezpieczenia. Ogólnie chcę w miarę wszystko normalnie robić jak i przed ciążą ale też czuję lekki strach, bo w poprzedniej ciąży po przytulankach w pierwszych miesiącach raz zaczęłam plamić. Strasznie się wystraszyłam, bo pierwszą ciążę poroniłam. Oczywiście zakazałam się Mężowi do mnie zbliżać , ale potem na wizycie lekarz powiedział, że tak może się zdarzyć bo podczas ciąży tam jest wszystko mocno ukrwione i unerwione. Ale teraz też zapytam lekarza czy nie mamy żadnych przeciwwskazań
Witaj.Ja również mam termin na 1.08Witam wszystkich, tak nieśmiało zakładam nowy temat, poniewaz od wczoraj wiem, ze jestem w ciazy i z kalkulatorów wynika ze termin porodu przypada na 01.08.2017. Czy któraś z Was właśnie co się tez dowiedziała?