Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze to znam, przy trzylatku też nie da rady@Mitka89 mój główny objaw to senność, mogłabym spać cały dzień a przy dwulatku to niemożliwe.
To normalne. Po prostu burza hormonów.Mnie bardzo bolały piersi zanim zrobiłam test dało mi to do myślenia bo nigdy na okres nie były aż tak nabrzmiale I bolace. Okres od razu zniknął hehe raz miałam lekkie mdłości z rana i trochę cZasami bolą mnie plecy. A największym objawem sa zmiany nastroju. Z byle powodu potrafię się zdenerwowac i zacząć wyć jak dziecko. A potem ochlone I zastanawiam się po co aż taka reakcja Ale chyba nie mam na to wpływu .
Nie nastawiaj się zaraz na najgorsze ja też miałam takie objawy jak na okres dopiero jak minęły te wszystkie dni w których powinien być okres trochę się inormowalo. Też tak przezywalan jak ty. Za każdym razem byłam rozczarowana.Chyba nici , strasznie boli mnie brzuch, pewnie @ przyjdzie
Strasznie mnie nosi, wrzeszczę na wszystkich i nie mogę sie opanować. Mam nadwrażliwość na zapachy i wymioty, szczególnie rano, wiec tli sie nadzieja jeszcze ale coraz słabiej
Tak popłakuje po kątach
Gratulację ja też jestem po wyjęciu wkładkiWitam wszystkie przyszłe Mamusie sierpniowe
Chyba mogę po cichutku do Was dołączyć. Tak nieśmiało, bo sama cały czas nie wierzę... Jestem po wyjęciu Mireny, to był nasz drugi cykl starań. OM miałam 6 listopada. Zawsze miałam dlugie i nieregularne cykle i w sumie nie do końca wiedziałam kiedy mam owulację, ale tym razem słuchałam swojego organizmu i po prostu czerpałam przyjemność ze staranek. Zaopatrzyłam się w testy bo wiedziałam, że to może potrwać (jak za pierwszym razem ). Mam za sobą dwie ciąże, ale tylko jednego 3letniego synka No i wczoraj tak od niechcenia bo bolą mnie mega piersi, zrobiłam, i to wieczorem, test. Pewna, że jest za wcześnie podeszłam do tego bez emocji, a tu proszę w 27 dc pojawiła się druga kreska (co prawda jasna, ale dobrze widoczna ). Właśnie powtórzyłam test i nadal wychodzi druga kreska. Jestem w szoku , że tak szybko się udało!!! Ale się rozpisałam to przez te emocje... Z kalkulatora wychodzi termin na 13.08 ale pewnie się jeszcze zmieni. Gratuluję Wszystkim pozytywnych testów i trzymam kciuki za te co będą dopiero testować ! :*
Nie stresuj się spokojnie będzie dobrze ja staram się też wyluzowaćChyba nici , strasznie boli mnie brzuch, pewnie @ przyjdzie
Strasznie mnie nosi, wrzeszczę na wszystkich i nie mogę sie opanować. Mam nadwrażliwość na zapachy i wymioty, szczególnie rano, wiec tli sie nadzieja jeszcze ale coraz słabiej
Tak popłakuje po kątach