madzialenka316
Zaangażowana w BB
Więc to raczej normalny wyczyn hehe. Ale ja jestem panikara i pierwsza myśl że to krew i mogło się coś stać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudnie!!!!
Świetny wynik
tak to dni plodne wtedy bylyAle jak nie byłam w ciąży to też bywał taki raz gestrzy raz wodnisty może to oznaczało jakieś dni płodne czy coś
Myśle, że nie. W 5tc może jeszcze niewiele byc widać, ja miałam tak samo. Mała plamka, za tydzień czy dwa powinno być widać serduszkohej dziewczyny, jestem nowa na tym forum, byłam dzisiaj na wizycie u ginekologa i robił mi badanie usg dopochwowe. na ekranie zobaczyłam tylko małą czarna plamkę endometrium jak uważa gin. z bety mi wyszło po wczorajszym badaniu 711,800 mIU/ml czyli wskazuje to na 5 tc. Czy mam się czegoś obawiać..?
dziękuję bardzo za odpowiedź, trochę mnie uspokoiłaś ;DMyśle, że nie. W 5tc może jeszcze niewiele byc widać, ja miałam tak samo. Mała plamka, za tydzień czy dwa powinno być widać serduszko