reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mnie bardzo bolały piersi zanim zrobiłam test dało mi to do myślenia bo nigdy na okres nie były aż tak nabrzmiale I bolace. Okres od razu zniknął hehe raz miałam lekkie mdłości z rana i trochę cZasami bolą mnie plecy. A największym objawem sa zmiany nastroju. Z byle powodu potrafię się zdenerwowac i zacząć wyć jak dziecko. A potem ochlone I zastanawiam się po co aż taka reakcja Ale chyba nie mam na to wpływu .

Ojj spanie też Ale ja nie odbieram tego jako objaw ciąży bo ja zawsze byłam śpioch I mogę w każdej chwili zasnąć. Wręcz uwielbiam spać :-D:)

@Mitka89 mój główny objaw to senność, mogłabym spać cały dzień a przy dwulatku to niemożliwe.
Dobrze to znam, przy trzylatku też nie da rady ;)
Mnie bardzo bolały piersi zanim zrobiłam test dało mi to do myślenia bo nigdy na okres nie były aż tak nabrzmiale I bolace. Okres od razu zniknął hehe raz miałam lekkie mdłości z rana i trochę cZasami bolą mnie plecy. A największym objawem sa zmiany nastroju. Z byle powodu potrafię się zdenerwowac i zacząć wyć jak dziecko. A potem ochlone I zastanawiam się po co aż taka reakcja Ale chyba nie mam na to wpływu .
To normalne. Po prostu burza hormonów.

Chyba nici , strasznie boli mnie brzuch, pewnie @ przyjdzie :(
Strasznie mnie nosi, wrzeszczę na wszystkich i nie mogę sie opanować. Mam nadwrażliwość na zapachy i wymioty, szczególnie rano, wiec tli sie nadzieja jeszcze ale coraz słabiej :(
Tak popłakuje po kątach

Strasznie mnie nosi, wrzeszczę na wszystkich i nie mogę sie opanować. Mam nadwrażliwość na zapachy i wymioty, szczególnie rano, wiec tli sie nadzieja jeszcze ale coraz słabiej :(
Tak popłakuje po kątach
Nie nastawiaj się zaraz na najgorsze ja też miałam takie objawy jak na okres dopiero jak minęły te wszystkie dni w których powinien być okres trochę się inormowalo. Też tak przezywalan jak ty. Za każdym razem byłam rozczarowana.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie przyszłe Mamusie sierpniowe :)
Chyba mogę po cichutku do Was dołączyć. Tak nieśmiało, bo sama cały czas nie wierzę... Jestem po wyjęciu Mireny, to był nasz drugi cykl starań. OM miałam 6 listopada. Zawsze miałam dlugie i nieregularne cykle i w sumie nie do końca wiedziałam kiedy mam owulację, ale tym razem słuchałam swojego organizmu i po prostu czerpałam przyjemność ze staranek. Zaopatrzyłam się w testy bo wiedziałam, że to może potrwać (jak za pierwszym razem ). Mam za sobą dwie ciąże, ale tylko jednego 3letniego synka :) No i wczoraj tak od niechcenia bo bolą mnie mega piersi, zrobiłam, i to wieczorem, test. Pewna, że jest za wcześnie podeszłam do tego bez emocji, a tu proszę w 27 dc pojawiła się druga kreska (co prawda jasna, ale dobrze widoczna ). Właśnie powtórzyłam test i nadal wychodzi druga kreska. Jestem w szoku , że tak szybko się udało!!! Ale się rozpisałam ;) to przez te emocje... Z kalkulatora wychodzi termin na 13.08 ale pewnie się jeszcze zmieni. Gratuluję Wszystkim pozytywnych testów i trzymam kciuki za te co będą dopiero testować ! :*
Gratulację ;) ja też jestem po wyjęciu wkładki ;)

Tak popłakuje po kątach
Nie stresuj się spokojnie będzie dobrze :) ja staram się też wyluzować

reklama
1480757544-1d1mld.jpeg

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry