reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja mam 5 latka ten tydzień jest w domu, bo chory, nie daję mi żyć :p nie powiem nie jest najgorszy, ale ciągle coś chcę, staram się go uczyć w domu, ale nie raz cierpliwości nie mam i muszę to robić z przerwami żeby się nie denerwować zbytnio hehe.

Mitka89
U mnie bolące piersi mega, ale widzę jak już urosły, tak bolał mnie kręgosłup na razie przestał, śluz mleczny, od dwóch dni nocami mam mdłości i zawroty głowy lipa jak nie wiem, przy synku nie miałam i nie podoba mi się zbytnio ta karuzela :p

reklama
1480757544-1d1mld.jpeg

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam dzień przed okresem to na dwóch miałam taki jasny jak na tym ostatnim ;) ale później robiłam hcg, bo u nas te testy drogie trochę mają

Ja placilam za te po 5 zl. Za dwa dni zrobiłam JeszcE jeden tak dla spokojnosci bo jakoś to do mnie nie dochodziło Ale wysZedł taki sam. Lepiej jasny niż wcale :-)

Ja placilam za te po 5 zl. Za dwa dni zrobiłam JeszcE jeden tak dla spokojnosci bo jakoś to do mnie nie dochodziło Ale wysZedł taki sam. Lepiej jasny niż wcale :-)

Nie ma opcji żeby nawet jasna kreska wyszła jak się nie jest w ciąży, coś musi ruszyć tą kreskę , naprawdę żeby ta druga się bez ciąży pojawiło to chyba 1 na nie wiem ile przypadków musi być

Ja kupiłam 10 testów na allegro, bo myślałam, że to dłużej potrwa zanim nam się uda,a tu dwa pierwsze pozytywne :)

Nie nastawiaj się zaraz na najgorsze ja też miałam takie objawy jak na okres dopiero jak minęły te wszystkie dni w których powinien być okres trochę się inormowalo. Też tak przezywalan jak ty. Za każdym razem byłam rozczarowana.

@leeleeth a kiedy powinnaś dostać @?
@madzialenka316 dzięki
@Truskaweczka2017
@powinna być 6 czyli za trzy dni

reklama
Do góry