Witaj oczywiście ,że tak napisz coś o sobieHej dziewczyny mogę dołączyć? W poniedziałek dowiedziałam się, ze zostanę mama Przewidywany termin porodu 8.08
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj oczywiście ,że tak napisz coś o sobieHej dziewczyny mogę dołączyć? W poniedziałek dowiedziałam się, ze zostanę mama Przewidywany termin porodu 8.08
Mam 26 lat, to moj pierwszy dzidzius udało nam się w 3 cyklu. Mąż zadziałał w swoje urodziny Za 3 tyg mam nadzieję usłyszeć serduszkoWitaj oczywiście ,że tak napisz coś o sobie
to u nas zadziałało w urodziny syna miał 11Mam 26 lat, to moj pierwszy dzidzius udało nam się w 3 cyklu. Mąż zadziałał w swoje urodziny Za 3 tyg mam nadzieję usłyszeć serduszko
A ja w sumie mam 31 lat. I to będzie moje 3 dzieciątko. Syna urodziłam mając 26 lat, córkę jak miałam 28, a teraz będę miała 32.
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem z Wrocławia, od kilku miesięcy zaś mieszkam w UK.Ja Dolnośląskie Wrocław te strony. Ja urodzilam synka mając 22 lata teraz mam 27lat i tak juz długo zwlekałam z drugim. Zawsze chciałam być młoda mamą, mam też młodych rodziców i fajnie tak jest.