reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja z okolic Łodzi jestem, jak urodzę to akurat wskoczy mi 30 także czekałam trochę [emoji6] z zachcianek to narazie miałam ochotę tylko na ryby, kilka dni to śledzie na przemian z łososiem jadłam haha

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O rany, ale się rozpisałyście :D a propo kiszonych, robiłam dzisiaj łazanki i połowe kapuchy zjadłam w trakcie :D:D

Rozpisałyście się!
W którym tygodniu macie zachcianki? Ja raczej nic nie odczuwam, raczej wręcz przeciwnie ;)
Mnie tylko delikatnie mdli, ale może to dopiero początek przygód :D

A ja w styczniu kończę 24 lata i to będzie moja pierwsza dzidzia :)

reklama
Hey dziewczyny jak tam dziś u was ;) Ja wczoraj i rano miałam ból lewego jakby jajnika, ale teraz przestał wystraszyłam się już ,że coś nie tak, mam nadzieję,że to normalne symptomy, wam też się takie coś zdarza?

Do góry