Truskaweczka2017
Moderatorka
@Adeline89 ja też mam 27 lat synka urodziłam mając 25 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow. Jakaś dziwna i na pewno nie legalna praktyka! Ja bym to zgłosiła. A co jak kobieta chodzi na NFZ i musi dostać L4? baardzo dziwne...U mojego gin to jeszcze nie wiem, pierwsza ciążowa wizyta 14.12 (koniec 7 tygodnia), wiem że kasuje 100zł za wizytę z USG, koło 250 wywalę pewnie w labolatorium. W styczniu jakoś chyba wypadną mi prenatalne (kolejne 300zł). Zaczyna sięA jak to u was jest z wizytami ile biorą ginekolodzy za usg a ile z chorobowym czy to nie ma znaczenia jest stała cena? U nas jest polityka taka,że samo usg 70zł a z chorobowym 150zł najmniej. Kiedyś poszłam na nfz i brałam chorobowe, to pani do mnie powiedziała,że to tylko prywatnie za 50zł, bo na nfz nie daję!! Nie kumam tego, to po co to nfz. Wszystko powinno być w jednej cenie, a nie żeby za papierek płacić.
Witam rówieśniczkę, to ja się martwiłam o różnicę wieku (mój syn 5 lat) )) PozdrawiamMój syn ma już prawie 15 lat :-) Pierwsze dziecko urodziłam mając 18lat -teraz mam 33 Staraliśmy się od sierpnia i już zwatpilam że się uda a tu niespodzianka i 2 kreski na teście ciazowym
I ja MazuryWitam nowe sierpnióweczki im nas więcej tym weselej a to dopiero początek, jeszcze nas sporo przybędzie. niektóre mamy ujawnią się dopiero za kilka miesięcy
Jak dobrze że mój synek śpi jeszcze w dzień. taka dwugodzinna drzemka w ciągu dnia to dla mnie zbawienie
@Adeline89 ja Mazury
Mój też ma 5 lat także spokojnie, chociaż też żałuję,że wcześniej się nie starałam,ale lepiej późno niż wcale.I ja Mazury
Ja kinder crunch czy jakoś tak to z ryżem mniamA jak tam Wasze zachcianki? Mi tak się marzy zimna cola i kinder czekoladki... :/