Ja mam nadzieje, że za parę dni też wrzucę zdjęcie swojegoMój pierwszy teścik wykonany w środę:
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam nadzieje, że za parę dni też wrzucę zdjęcie swojegoMój pierwszy teścik wykonany w środę:
Ja jestem zielona w tym temacie, to moja pierwsza ciąża. Przed planowanym @ miałam tkliwość piersi i ból podbrzusza, ale raczej myślałam, że to objawy zbliżającego się @. Dopiero dzień po dniu w którym miałam dostać @ zrobiłam rano test - coś mnie naszło i - wyszedł pozytywnyMuszę Was zapytać o zdanie bo ja sie pogubiłam
Jestem w 22dc, 8-9dpo, a ja mam objawy że hoho...
Temp 37/37,2
Tkliwe piersi, pobolewanie podbrzusza od kilku dni, mdłości , wymioty i nadwrażliwość na zapachy, apetyt wzmożony, zawroty głowy i jakaś słaba jestem. To moja kolejna ciąża wiec powinnam wiedzieć ale wydaje mi sie, ze takie objawy to za wcześnie, Jakie jest Wasze zdanie? Nie nastawiałam sie na ciąże od razu, lekarz mówił, ze nastawić sie spokojnie na starania rok albo dwa bo stara jestem i częstość przytulania tez nie wybitna ...
We wcześniejszych ciążach też tak miałam, że objawy były w okolicach daty @ a tu "czuje" ciąże i mam już objawy. I zastanawiam się czy to nie jakieś zaburzenie hormonalneJa jestem zielona w tym temacie, to moja pierwsza ciąża. Przed planowanym @ miałam tkliwość piersi i ból podbrzusza, ale raczej myślałam, że to objawy zbliżającego się @. Dopiero dzień po dniu w którym miałam dostać @ zrobiłam rano test - coś mnie naszło i - wyszedł pozytywny
Do niedzieli tylko kilka dni, obserwuj siebie!We wcześniejszych ciążach też tak miałam, że objawy były w okolicach daty @ a tu "czuje" ciąże i mam już objawy. I zastanawiam się czy to nie jakieś zaburzenie hormonalne
Ja tez częściej sikam, i śluz tez mleczny, ale nie skojarzyłam z ciążaJa mam zaokrąglone piersi, i bardziej żyłki na nich widac, często chodzę siku mimo,ze to niby później w wyższych tyg się chce. Senna jestem,cera nawet inna. A macie może taki mleczny śluz? Ja juz mam od 4dni
w pierwszym tyg ciąży może byc taki śluz i może go być więcej, ja z moim małym miałam trądzik do 3 miesiąca, a teraz mam właśnie ładniejsza twarz. Jeszcze kręgosłup mnie boli troche u dołu i brzuch mnie jakby ciągnąłJa tez częściej sikam, i śluz tez mleczny, ale nie skojarzyłam z ciąża
Ja zbrzydłam, cera straszna, wyglądam jak niedomyta
Piekny!! Ile dpo byl robiony?Mój pierwszy teścik wykonany w środę:
ja robiłam 3 dni przed to miałam jasne kreski, a teraz szkoda mi kasy wole hcg sobie robicPiekny!! Ile dpo byl robiony?