Trzymam kciuki aby się udało!Jeśli sie potwierdzi to co czuje to dołączę do mam sierpniowych
Jakoś mam przeczucie, że się udało...
testujemy w niedzielę, pozdrawiam
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki aby się udało!Jeśli sie potwierdzi to co czuje to dołączę do mam sierpniowych
A to by było pierwsze?Trzymam kciuki aby się udało!
Nie, to by było nasze szóste dzieckoTrzymam kciuki aby się udało!
A to by było pierwsze?
Kochana to zaciskamy kciukasy i czekamy na dwie kreseczkiWitajcie, ja dopiero przed owulacja, podany dzisiaj pregnyl, jutro IUI. Liczę ze do was dołączę dowiem sie dopiero za 2 tygodnie
Dla inspiracji dodajcie swoje pozytywne testy, pokażcie jak pięknie ciemnieją, moze sie zarazę uwielbiam testy pozytywne oglądać, to dodaje nadziei
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!Witajcie, ja dopiero przed owulacja, podany dzisiaj pregnyl, jutro IUI. Liczę ze do was dołączę dowiem sie dopiero za 2 tygodnie Staramy sie o pierwsze dzidzio
Dla inspiracji dodajcie swoje pozytywne testy, pokażcie jak pięknie ciemnieją, moze sie zarazę uwielbiam testy pozytywne oglądać, to dodaje nadziei
Powodzenia życzymyWitajcie, ja dopiero przed owulacja, podany dzisiaj pregnyl, jutro IUI. Liczę ze do was dołączę dowiem sie dopiero za 2 tygodnie Staramy sie o pierwsze dzidzio