Ja zastanawiam sie czy w piątek nie zrobić? Tylko nie jestem pewna czy nie za wcześnieKtoras z was robi teraz bete
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zastanawiam sie czy w piątek nie zrobić? Tylko nie jestem pewna czy nie za wcześnieKtoras z was robi teraz bete
Dzień po spodziewanym dniu, w którym miałam dostać @ (w środę w zeszłym tygodniu)Piekny!! Ile dpo byl robiony?
A to można sprawdzać po godzinie ? Kiedyś czytałam, że powyżej 15min test jest nie ważny, ja zawsze wyrzucałamWitajcie!
Chyba tak bardzo nieśmiało i powoli mogę do was dołączyć!
Jednak staram się jeszcze nie nastawiać, chociaż @ się spóźnia, a test - no właśnie. Robiłam już dwa testy, i zawsze druga kreseczka pojawia się blada i dopiero po jakieś godzinie.
Czy ktoś też tak miał?
W środę powtórzę test.
A to można sprawdzać po godzinie ? Kiedyś czytałam, że powyżej 15min test jest nie ważny, ja zawsze wyrzucałam
Ja ostatnio na necie czytałam,że trzeba czytać jak jest na ulotce, bo na niektórych testach po dłuższej chwili może wyjść. Nie martw się mnie też wyszła jasna blada kreska na dwóch testach i jestem, możesz zrobić sobie hcg i wtedy będziesz miała pewność ,ja robiłam. Z czegoś ta druga kreska wyszła nie bez powodu raczej jest mało przypadków,żeby nawet słaba była. Masz zdjęcie testu? Może to wczesna ciąża , bo owulacje miałaś nie dawno przed @ jak ja.Witajcie!
Chyba tak bardzo nieśmiało i powoli mogę do was dołączyć!
Jednak staram się jeszcze nie nastawiać, chociaż @ się spóźnia, a test - no właśnie. Robiłam już dwa testy, i zawsze druga kreseczka pojawia się blada i dopiero po jakieś godzinie.
Czy ktoś też tak miał?
W środę powtórzę test.
Zobacz załącznik 785320
Ja ostatnio na necie czytałam,że trzeba czytać jak jest na ulotce, bo na niektórych testach po dłuższej chwili może wyjść. Nie martw się mnie też wyszła jasna blada kreska na dwóch testach i jestem, możesz zrobić sobie hcg i wtedy będziesz miała pewność ,ja robiłam. Z czegoś ta druga kreska wyszła nie bez powodu raczej jest mało przypadków,żeby nawet słaba była. Masz zdjęcie testu? Może to wczesna ciąża , bo owulacje miałaś nie dawno przed @ jak ja.