reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziwne że jakaś grupa społeczna ustala co jest normą i prawidłowością...śmiedzi faszyzmem dla mnie
Sorry, ale takie argumenty łatwo obalić. Dlaczego? Owszem, do zapłodnienia potrzbny jest samiec. Ale już do wychowania niekoniecznie. Świat zwierząt jest dla tej tezy potwierdzeniem. A może zwierzęta też są nienormalne? niektóre gatunki są przecież homoseksulane, dzieło boskie a takie niedoskonałe?
Fajnie że się różnimy, piękno tkwi w różnorodności świata, gorzej jak komuś się wydaje że jego prawda jest najprawdziwsza, styl życia najlepszy, a poglądy jedyne i słuszne.
Wszelkie zło i nieszczęścia mają w takim myśleniu swoje źródło.
JustynaWM podyskutować na różne tematy zawsze warto ,bo właśnie to że każdy jest inny jest zaletą tego świata. Ta grupa społeczna ,w której jestem jest dość liczna i bardzo się z tego cieszę. Jeśli chodzi o zdanie innych,chętnie wysłucham przy tym nie oceniając i nie naciskając na swój światopogląd ☺
Pozdrawiam was z słonecznego Pomorza

reklama
W zwiazkach homo Kotomis tez jedno z rodzicow moze sie okazac ze bedzie bilo dziecko. W niektorych zwiazkach czesto kobieta popada w alkoholizm. I tez jest zle. Dlatego stwierdzenie ze lepiej zeby dziecko mialo dwie mamy bo w normalnych zwiazkach moze byc patologia sensu nie ma. Patologia moze zdarzyc sie wszedzie. Nikt pewnosci nie da ze dziecko adoptowane trafi dobrze. W rodzinach zastepczych jakie dramaty sie dzialy. Wiec porownania sa calkowicie bezsensowne.

przez te jedzenie szpitalne to schudłam ;))
Okropne bylo..!
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze.
Ja już w domku a ja jak i córcia jestesmy szczesliwe;)) tak mi się tęsknił za nią jak i za mężem;)
Bardzo dobrze się czuję i bardziej wspolczuje tym co wymiotuja... ja miałam tak z córką i powiem Wam że też już byłam na skraju wytrzymania... Ale jeszcze trochę i minie;)
Dzisiaj oficjalnie jestem już w 15 tygodniu... ;)) jeszcze trochę i półmetek!!!!
O kurcze 15 tydzień wow no to teraz już taki spokojniejszy okres ciąży przed Tobą
W szpitalu dbają o linię kobiet ciężarnych aż się boję tego smutnego widoku - trzy pajdki chleba i plasterek wędliny :D

Ja przeczytalam wszystkie części greya słaby dużo bardziej podobał mi się dotyk crossa szczególnie 3 i 4 tom ale czytałam dużo fajnych erotykow ale najbardziej lubie takie z wontkiem kryminalnym lub psychologicznym z jakichś lekkich książek polecam szkole żon z nie erotycznych samira i samir bardzo fajna ja bardzo dużo czytam takie książko maniak ze mnie

Hej kobietki!
Wczoraj próbowałam nadrobić ale bez skutku dziś kończę[emoji16]
Byłam wczoraj u internisty u ktorego swego czasu leczyła się moja rodzina(rodzice rodzenstwo dziadkowie od mamy babcia od taty) ogolnie jest to najlepszy isnternista na świecie(Dziewczyny z pakietem w Luxmedzie w Wawie bo chyba tam jeszcze przyjmuje jak bedziecie poszukiwać dobrego internisty to polecam)
Słuchajcie mimo że jest bardO obleganym lekarzem i ma pacjentów podejrzewam ze w tysiacach mimo że nie byłam u Niego ze 4 lata poznał mnie i pytał co i rodziny(muslalam ze tak pyta z grzeczności) ale jak w prost zapytał co tam i Kuby? To bylam w wielkim szoku!!!! On naprawde pamieta nas!!! Kosmita słowo honoru, jak zobaczył moją Lene to mi mowi że ostatni raz ją widział jal była w wózku(a byłam z nią tylko raz) dalej nie otrzasnelam sie z szoku!!!

Ogolnie co do wskazań kaszlowych:
Najlepsza łyżka miodu...
Pozatym napisal mi kilka syropów które bym mogła... ale najpierw podzialam z tym miodem.

Poza tym powiedział że przyczyną problemów z układem oddechowym jest za niska wilgoć w moeszkaniach i za wysoka temperatura... wilgotnosc w mieszkaniu powinna być powyzej 50% żeby układ dobrze funkcjonował, a bez nawilżacza da się osiągnąć max42% wilgotnosci... mało tego jak wilgotność spadną poniżej 20% to to bardzo osłabia całość...

Także wniosek jest taki że muszę zainwestować w nawilżacz!!!

Dobra biorę się za nadrabianie bo utknelam na 976str[emoji13]

Powiem Wam ze im bliej jestem poznania płci tym bardziej jestem pewna że to dziewczynka bedzie;) mam już imię ale mój jeszcze nie wie. Będzie Marcelina

Mam to samo, od początku czułam, że to chłopak, a teraz częściej mam przeczucie na dziewczynkę :p Dawno nie widziałam maluszka i już wariuje :D No ale nic pozostaje nam tylko czekać i gdybać :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry