reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Fajnie tu. Zawsze wesolo :biggrin2:

Dziwne dziwne...ze jest grupa spoleczna, ze twierdzi ze wychowywanie dziecka przez 2 matki lub ojcow to prawidlowosc :) mi to dopiero smierdzi....
To moze i ja sie wtrace... Ja tez bylam przeciwna adopcji dziecka przed pare tej samej plci. Myslalam, ze jak chca ztc razem to niech zyja, ale bez prawa do wychowywania dziecka. Zmienilam troszke nastawienie w czasie gdy mialam okazje zobaczyc dzieci w domu dziecka. I tak sie zastanawiam, czy brak jakiejkolwiek milosci jest lepszy od milosci 'rodzicow' tej samej plci? Oczywiscie potrzebna jest pomoc psychologa itp, ale ile dzieci wychowuje sie tylko z jednym rodzicem, to przeciez tez nie jest prawidlowy model rodziny.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam ja dziś leniwy dzień mam krupnik mam ze wczoraj kurczak ugotowany wiec podpieke w piekarniku do tego ziemniaki ugotuje i surówka z kapusty pekinskiej. Ja jutro mam wizytę i nie mogę się doczekać mam nadzieje że zajrzymy do maleństwa.

Fajnie tu. Zawsze wesolo :biggrin2:

Dziwne dziwne...ze jest grupa spoleczna, ze twierdzi ze wychowywanie dziecka przez 2 matki lub ojcow to prawidlowosc :) mi to dopiero smierdzi....
Gdzie w mojej wypowiedzi jest takie stwierdzenie?
Właśnie tym się różnimy że ja nie twierdzę że coś jest normą i porządkiem, toleruję różne rozwiązania byle wiązały byle były dobre
Żyj i daj żyć innym

reklama
Ja dzisiaj skonczylam 13tydzien. Zaraz 2 semestr :). Roznie sa liczone ale chyba semestr po 13.5tyg jest najbardziej odpowiednio liczony. Juz sie nie moge wizyty doczekac.

Ikulka mnie od 3 dni szczescie przepelnia. Tak nagle. Oczywiscie jeszcze mam stracha ale on to chyba do porodu bedzie mi towarzyszyl. W sumie to bardzo boje sie porodu bo nie wiem co mnie czeka. Wtedy mialam cesarke. Ale nie planowana. Odeszly wody, 13 godzin nic sie nie dzialo oprocz mega bolu. I ciecie. Moze teraz sie uda

Do góry