Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ostatnio jeszcze czytałam "Dziewczyna z pociągu" i o ile film dupy nie urywa to książka spoko. 
Dziwne dziwne...ze jest grupa spoleczna, ze twierdzi ze wychowywanie dziecka przez 2 matki lub ojcow to prawidłowość
Ja nie mam lidla ale w piątek do Mrągowa uderzam i mam nadzieję że będą jeszcze pajace body i ciężarne ubrania[emoji4]Dziewczyny atakujecie jutro Lidla? U nas to trzeba zaraz z rana polowac, chcialabym kupic te biustonosze do karmienia i spodnie
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się z Tobą. Tak pozytywnie nastrajasz. DziękiNie wiem czy to hormony czy co ale jestem taka meeeggaaa szczesliwa)) buziaki i miłego dnia!
Właśnie miałam zapytać o to samoDziewczyny atakujecie jutro Lidla? U nas to trzeba zaraz z rana polowac, chcialabym kupic te biustonosze do karmienia i spodnie
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
To kawałek drogi masz? Ze względu na gina chcesz tam rodzić? Muszę mojego zapytać kiedy urlop planuje....aż się boję że go nie będzie.Guarana ja jestem 100 km od Zabrza. Z Małopolski. I też się tam wybieram ale na usg w przyszłym tygodniu) a co do postu to dodałam nim pojawił mi się Twój, przepraszam ;-)
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom