reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Guarana ja jestem 100 km od Zabrza. Z Małopolski. I też się tam wybieram ale na usg w przyszłym tygodniu;)) a co do postu to dodałam nim pojawił mi się Twój, przepraszam ;-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
"Wystarczy chwila" Penny Vincenzi. Genialna książka, są wybuchy, katastrofa samochodowa, różni ludzie, różne emocje - super!
A ostatnio jeszcze czytałam "Dziewczyna z pociągu" i o ile film dupy nie urywa to książka spoko. Kilka razy myślałam, że
zakończenie będzie zupełnie inne niż się okazało :)
A teraz czas wstać. Zbieram się do laboratorium a potem gonekolog. Miłego dnia!

@myycha kobieto jestes lekiem na moje nerwy, dziekuje Ci bardzo za ten wpis :-* . Na 9.15 mamy kinderarzt, po powrocie dzwonie do gina, mam nadz, ze powie to co Ty :-)

@Mahoniowa :-*

@Ag.ta tak kochana ja nie zachorowalm i troche tym sie pocieszam...

&&&&&& za wizyty babeczki, poprosze fotki Waszych skarbow na poprawe chumoru ;-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie tu. Zawsze wesolo :biggrin2:

Dziwne dziwne...ze jest grupa spoleczna, ze twierdzi ze wychowywanie dziecka przez 2 matki lub ojcow to prawidlowosc :) mi to dopiero smierdzi....

Hej dziewczyny witam z rana. Udanych wizyt i mniej stresu wszystkim życzę.
@ Mahoniowe odpoczywaj i będzie dobrze.
@ Beata1313 będzie dobrze

przez te jedzenie szpitalne to schudłam ;))
Okropne bylo..!
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze.
Ja już w domku a ja jak i córcia jestesmy szczesliwe;)) tak mi się tęsknił za nią jak i za mężem;)
Bardzo dobrze się czuję i bardziej wspolczuje tym co wymiotuja... ja miałam tak z córką i powiem Wam że też już byłam na skraju wytrzymania... Ale jeszcze trochę i minie;)
Dzisiaj oficjalnie jestem już w 15 tygodniu... ;)) jeszcze trochę i półmetek!!!!

reklama
Do góry