reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
GuaRaNa to pewnie juz do konca zycia ten dom dla nas. Moj domator. Uwielbia majsterkowac i patrzec na swoje efekty. Ja az tak nie przywiazuje sie do miejsc. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pobeltalam po kolacji i ide spac. Jednak wieczorne wymioty to juz u mnie rytual. Za 4 dni koncze kuracje ta nieszczesna furagina. Zostanie tylko dupek do brania na 10dni. I moze bedzie lepiej.
Furagina tak na Ciebie dziala? Jak dawkujesz? Ja mam 3 razy dziennie po 2 tab,ale oprocz siusiania na pomaranczowo zadnych innych rewolucji. Nie zazdroszcze tych wieczornych rutualow...oby szybko minely

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wybaczcie, ze tylko o sobie, ale mam takiego stresa, ze chyba nie zasne :-( . Dzis zauwazylam u mojej corci, ze schodza jej trzy paznokcie, no i oczywiscie wujek google... ale jakis miesiac temu miala wysoka temp, i niby opryszczke OGROMNA w buzi, na zewnatrz buzi, pupce i troche na nozkach. Bylismy u lek, ktory stwierdzi ze to opryszczka, zdziwilam sie se AZ taka wielka, no ale ok. Czytajac o tych schodzacych paznokciach co sie okazalo, ze MUSIALA miec BOSTONKE , a nie jaka glupia opryszcze . No i teraz cala jestem rozbita, bo bylam wtedy w juz ok 5-6 tyg ciazy , a wirus ten moze wywolywac poronienia i powazne wady plodu :'-( . Jutro jade z mala do lek to potwierdzic :-( . No i musze zadzwonic do gina, bo oszaleje z nerow :'-(

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

@safiya wiesz to glownie o to mi chodzi, ze lekarz postawil zla diagnoze [emoji35] [emoji35] , bo jakby to bylo wczesniej stwierdzone to juz bym dawno gina pytala co zrobic [emoji20] . Jak poszukalam zdjec bostonki to moja miala nawet sporo wieksze krostki (doslownie od noska cala buzka po sama brode) i nie moge pojac jak lekarz mogl tak sie pomylic. Gdyby nie ten objaw z paznokciami, a jeszcze wczedniej , co dopiero polaczylam ze soba, to schodzila jej skorka z paluszkow u nog, myslelismy z mezem , ze ma jak on wrazliwe stopy... Teraz to na bank zrobie te genetyczne, oby tylko gin stwierdzil, ze ta bostonka malej jest do tego przeslanka. Jak nie to trudno jakos uzbieram te 200€ , moze wtedy sie uspokoje...
Ale DZIEWCZYNKI dziekuje za wsparcie [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jeszcze raz zapytam dziewczyn ze śląska czy słyszeliście coś o porodach w Zabrzu centrum leczenia kobiety i dziecka ?

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Przecież Ci napisałam, że ja tam rodzić zamierzam. Opinie są różne zwłaszcza w internecie. Moja koleżanka też się tam wybiera. Podpytam ją dokladnie bo jej kuzynka niedawno tam rodziła i była zadowolona JUŻ DOCZYTAŁAM, czasami posty pojawiają się równocześnie ;) hihi może się tam spotkamy. A skąd jesteś bo nie kojarzę...wybacz

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nocne "przytulanie" z panem ceramicznym zaliczone.. Mąż się cieszy za każdym razem i liczy który to już raz wymiotowałam.. Mówi że to na zdrowie dla maluszka i że rośnie wtedy. Ehh.. Jak tu żyć [emoji14]
Nawet nie będę mu kolejny raz mówić jak bardzo boję się jutra.. Po co się nakręcać. Postaram się zasnąć, dobrej nocki dziewczyny!

Klusek, AniaCk
Popieram was w 100%
Ja mam takie samo zdanie zawsze byli, są i będą ludzie o innej orientacji seksualnej ale to nie znaczy, że jest to prawidłowość i norma.
Ja też ich nie neguje wręcz przeciwnie ale uważam, że właśnie dzięki kobiecie i mężczyźnie powstaje nowe życie a nie dzięki dwóm mamom lub dwóm tatom prawda?
To dzięki tym dwóm gatunkom przedłużany jest gatunek ludzki ,jest w tym sens i logika. Niech sobie żyją i pobierają się czemu nie jednak nie można mieć wszystkiego po prostu !!!

reklama
Leżę i zasnąć nie mogę. Poczytałabym coś. Co fajnego czytacie? Dopiero co skończyłam J Rollins "6th extinction" i nadal mi mało. Tylko nie piszcie o Greyu. Próbowałam kilka razy i zasypiam (kurczę nikt nie ginie, nie ma katastrofy na miarę światową, żadnego wirusa zagrażającego życiu ludzkości, głównym problemem bohaterki jest potykanie się i lekkie problemy z oddychaniem) [emoji23] juz się sąsiadka pytała czy idziemy z nimi do kina na kolejna cześć twarzy Greya. Hahahahaha. Mina mojego męża bezcenna [emoji23]. Nie oceniam bo każdy lubi co innego. Ale szczerze czytałam lepsze sexbooki [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry