reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@--Aga-- dzięki !:) przetestuje w najbliższym czasie :)

Co do chusteczek wilgotnych to tez uwielbiam do wszystkiego.
Przy młodym tez używałam, ale przez to ze nie znam tematu kilku kupek i to jeszcze musztard dziennie :):) to używałam tak do odświeżania, przemywania.
Moze mój mały zrobił dosłownie kilka rzadszych kupek na początku, 3 ? A pózniej juz szły twardziochy, ale do tego stopnia ze był duży problem z zaparciami, Usg jamy brzusznej, lewatywki i co tylko możliwe. Problem w pewnym momencie zniknął, ale zawsze robi twarde kupy, a i czasem zdarzy sie zatwardzenie jak ostatnio ze kupa cała we krwi bo mu popękały naczynka:/ ale to juz sporadycznie na szczęście :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sera nie jadlam z 2 mies. Hmm moze jutro kupie...i swiezy chlebek. Na razie pasztet codziennie jem. Ale bardzo cieniusio. Dzis odpukac lepiej sie czuje.
Jutro rosol na obiad. Domi sobie zaczyczyla. Ja w kubeczku popije bez makaronu.

Oki, to teraz pytanie ;D Czy Wasi mężowie/parnmtnerzy też są razem z Wami w ciąży? :D Bo mój ma wszystkie oznaki!
Nie smakuje mu mięso (a mięsożerca na całego), nie smakuje mu kawa (a bez niej nie funkcjonuje), kiepsko śpi w nocy (ale to pewnie dla tego, że ja się wiercę), ma gazy ciążowe ;P I zachcinaki na drożdżówki, których nie lubi! :D :D

Oki, to teraz pytanie ;D Czy Wasi mężowie/parnmtnerzy też są razem z Wami w ciąży? :D Bo mój ma wszystkie oznaki!
Nie smakuje mu mięso (a mięsożerca na całego), nie smakuje mu kawa (a bez niej nie funkcjonuje), kiepsko śpi w nocy (ale to pewnie dla tego, że ja się wiercę), ma gazy ciążowe ;P I zachcinaki na drożdżówki, których nie lubi! :D :D
Mój mąż może nie marudzi tak jak Twój ale jestem bardzo zaskoczona postawą swojego bo rzucił papieroski od nowego roku, dietka, zaczął ćwiczyć, normalnie szok szczególnie, że dużo pracuje i ma dość stresującą tą pracę :) Ale jedno mu zostało, piwka przy wyjściu nie odmówi, a ja siedzę jak kołek z soczkiem :D

Hahaha mój też w ciąży, może nie aż tak jak Twój ale zachcianki ma ciągle, brzuch go ciągnie, mdli go, humory ma i wszystko tłumaczy ciąża hahahaha

p19uflw1jarcljhd.png

@--Aga-- polecam blog www.srokao.pl , ona ostatnio robiła zestawienie chusteczek nawilżanych :) a tak poza tym to najlepszy sposób to mycie pupy niemowlaka wacikami i wodą. Najbardziej eko i nie powoduje uczuleń ;) a chusteczki tylko na wyjścia
Jak sobie przypomnę kupy mojego małego (rzadkie, alergiczne) to nie wyobrażam sobie wycierać tego wacikami, musiałabym zużyć pół paczki na raz [emoji6] na szczęście chusteczki z biedronki czy rossmanowe go nie uczulały i używamy do dziś

reklama
Do góry