reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Macie takie bóle jak na okres jeszcze? jakiś czas nie czułam i teraz znowu wróciły
Nawet nie mówcie o jedzeniu codziennie ten sam problem co zjeść tym bardziej, że waga zamiast w górę to idzie w dół :p Zaczyna mi wracać smak na słodkie, a jak słodkie to chyba na dziewczynkę :p

Macie takie bóle jak na okres jeszcze? jakiś czas nie czułam i teraz znowu wróciły
Nawet nie mówcie o jedzeniu codziennie ten sam problem co zjeść tym bardziej, że waga zamiast w górę to idzie w dół :p Zaczyna mi wracać smak na słodkie, a jak słodkie to chyba na dziewczynkę :p
Ja na słodkie wcale. ..to może u mnie facio jak obstawia u mnie pół rodziny

Mam problem z kręgosłupem. Dziś mi w miarę przeszło. Bolał mnie w odcinku piersiowym i lędźwiowym. Promieniowanie do nóg. Ponoć mięśnie przy kręgosłupie rozluźniaja się i szkieletu nie trzymają. Kręgi uciskaja na nerwy i masz babo placek. Mi strzyknelo jak strzepnełam pranie przed powieszeniem. Uwaga na gwałtowne ruchy!
Biodra ponoć rwą. Koleżanka mi mówiła
To mnie pocieszylas, że to normalne i nie tylko u mnie. Nie pamiętam żebym tak miała.

Ja po drugim dziecku mialam wypalana nie bolalo i mozna po 3 miesiacah zajsc w ciaze:) tez chyba z niej plamilam w drugiej ciszy
Ja na szczęście nie plamię, nie wywołuje praktycznie żadnych dolegliwości. No, czasem jakieś upławy. O co chodzi z Twoją oceną 'literówki?' pod moim postem o leczeniu stanu zapalnego? bo nie rozumiem:D:D:D
Mnie tak czasem pobolewa. Z Krzysiem w ciąży objadałam się tylko słodyczami, więc się nie sprawdziło :p teraz dla odmiany nie mogę patrzeć na słodycze, ciekawe kto mi takie smaki funduje ;)

@anntryb mnie od wczoraj strasznie ciągnie brzuch, czuję rozciąganie w środku. Bóle jak na okres miałam w pierwszych tygodniach ciąży. Ja też obalamy teorie o słodkim bo z synkiem jadłam słodkie tonami :p

reklama
Angelika:) byłam w Centrum Ginekologii i Położnictwa na ulicy Zielonej
aftk - gratuluję zdanych egzaminów!!!

a co do ruchów, to wczoraj w czasie kąpieli też coś w środku poczułam, i sama nie wiem czy to możliwe żeby dzidzia dawała znać o sobie....
dzisiaj wyjątkowo miałam dobry apetyt i chęć do gotowania zarazem, nawet muffinki upiekłam ku radości dzieciaków:biggrin2:

Do góry