Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na słodkie wcale. ..to może u mnie facio jak obstawia u mnie pół rodzinyMacie takie bóle jak na okres jeszcze? jakiś czas nie czułam i teraz znowu wróciły
Nawet nie mówcie o jedzeniu codziennie ten sam problem co zjeść tym bardziej, że waga zamiast w górę to idzie w dół Zaczyna mi wracać smak na słodkie, a jak słodkie to chyba na dziewczynkę
Katy ooo to może faktycznie nasze skarby dają o sobie znaćOd 3 dni też mam wrażenie że czuję ruchy dzidzi :-)
Trzymam kciuki z moim bobasemA ja mam prenatalne jutro o 12:40 mam lekki stresik... A jutro to już pewnie oszaleje...
Ja będę miała prenatalne dość późno bo będzie pierwszy dzień 14 tygodnia. Mam nadzieję że płeć będzie widać !
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
To mnie pocieszylas, że to normalne i nie tylko u mnie. Nie pamiętam żebym tak miała.Mam problem z kręgosłupem. Dziś mi w miarę przeszło. Bolał mnie w odcinku piersiowym i lędźwiowym. Promieniowanie do nóg. Ponoć mięśnie przy kręgosłupie rozluźniaja się i szkieletu nie trzymają. Kręgi uciskaja na nerwy i masz babo placek. Mi strzyknelo jak strzepnełam pranie przed powieszeniem. Uwaga na gwałtowne ruchy!
Biodra ponoć rwą. Koleżanka mi mówiła
Ja na szczęście nie plamię, nie wywołuje praktycznie żadnych dolegliwości. No, czasem jakieś upławy. O co chodzi z Twoją oceną 'literówki?' pod moim postem o leczeniu stanu zapalnego? bo nie rozumiemJa po drugim dziecku mialam wypalana nie bolalo i mozna po 3 miesiacah zajsc w ciaze tez chyba z niej plamilam w drugiej ciszy
Mnie tak czasem pobolewa. Z Krzysiem w ciąży objadałam się tylko słodyczami, więc się nie sprawdziło teraz dla odmiany nie mogę patrzeć na słodycze, ciekawe kto mi takie smaki fundujeMacie takie bóle jak na okres jeszcze? jakiś czas nie czułam i teraz znowu wróciły
Nawet nie mówcie o jedzeniu codziennie ten sam problem co zjeść tym bardziej, że waga zamiast w górę to idzie w dół Zaczyna mi wracać smak na słodkie, a jak słodkie to chyba na dziewczynkę