reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Macie takie bóle jak na okres jeszcze? jakiś czas nie czułam i teraz znowu wróciły
Nawet nie mówcie o jedzeniu codziennie ten sam problem co zjeść tym bardziej, że waga zamiast w górę to idzie w dół :p Zaczyna mi wracać smak na słodkie, a jak słodkie to chyba na dziewczynkę :p

Macie takie bóle jak na okres jeszcze? jakiś czas nie czułam i teraz znowu wróciły
Nawet nie mówcie o jedzeniu codziennie ten sam problem co zjeść tym bardziej, że waga zamiast w górę to idzie w dół :p Zaczyna mi wracać smak na słodkie, a jak słodkie to chyba na dziewczynkę :p
Ja na słodkie wcale. ..to może u mnie facio jak obstawia u mnie pół rodziny

Mam problem z kręgosłupem. Dziś mi w miarę przeszło. Bolał mnie w odcinku piersiowym i lędźwiowym. Promieniowanie do nóg. Ponoć mięśnie przy kręgosłupie rozluźniaja się i szkieletu nie trzymają. Kręgi uciskaja na nerwy i masz babo placek. Mi strzyknelo jak strzepnełam pranie przed powieszeniem. Uwaga na gwałtowne ruchy!
Biodra ponoć rwą. Koleżanka mi mówiła
To mnie pocieszylas, że to normalne i nie tylko u mnie. Nie pamiętam żebym tak miała.

Ja po drugim dziecku mialam wypalana nie bolalo i mozna po 3 miesiacah zajsc w ciaze:) tez chyba z niej plamilam w drugiej ciszy
Ja na szczęście nie plamię, nie wywołuje praktycznie żadnych dolegliwości. No, czasem jakieś upławy. O co chodzi z Twoją oceną 'literówki?' pod moim postem o leczeniu stanu zapalnego? bo nie rozumiem:D:D:D
Mnie tak czasem pobolewa. Z Krzysiem w ciąży objadałam się tylko słodyczami, więc się nie sprawdziło :p teraz dla odmiany nie mogę patrzeć na słodycze, ciekawe kto mi takie smaki funduje ;)

@anntryb mnie od wczoraj strasznie ciągnie brzuch, czuję rozciąganie w środku. Bóle jak na okres miałam w pierwszych tygodniach ciąży. Ja też obalamy teorie o słodkim bo z synkiem jadłam słodkie tonami :p

reklama
Angelika:) byłam w Centrum Ginekologii i Położnictwa na ulicy Zielonej
aftk - gratuluję zdanych egzaminów!!!

a co do ruchów, to wczoraj w czasie kąpieli też coś w środku poczułam, i sama nie wiem czy to możliwe żeby dzidzia dawała znać o sobie....
dzisiaj wyjątkowo miałam dobry apetyt i chęć do gotowania zarazem, nawet muffinki upiekłam ku radości dzieciaków:biggrin2:

Do góry