M
Mahoniowa
Gość
Spałam jedną noc na podłodze z termoforem i bardzo pomogło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo... biedna te nasze chlopyAle jeśli chodzi o seks też w ogóle nie mam ochoty. Jest raz na ile i to bez rewelacji. Mąż niby rozumie ale jest mi go trochę szkoda :/ i nie wiem czy to minie czy już tak będzie do końca [emoji22]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Od 3 dni też mam wrażenie że czuję ruchy dzidzi :-)Dzień Dobry .
Melduję się po sesji zimowej cała i szczęśliwa. Wszystko zaliczone.
Cały weekend w szkole dał popalić. Już odespalam popołudniu, teraz wrocilismy z pieskiem że spaceru . Piękne słonko i mrozik. ..aż mi lepiej.
Poczytalam Was! !
Współczuję wymiotow.Ja nadal mam " szarpanie" przy myciu zębów.owa wymiotowalam raz.
Mam jednak problem z zaparciami.
I z bólami plecow, ma któraś tak? ?A od tego Jeszce boli mnie biodro.
Jak siedzę w pracy. .boli a raczej ciągnie mnie brzuch.16 lutego mam lekarza- nie wiem czy nie pojde na zwolnienie.
Dość narzekania
Powiem Wam że dwa razy - wczoraj i przedwczoraj miałam wrażenie że dzidzia się rusza, leciutko jakby...aż zamarłam na chwilę. Było to jak już położyłam się do spania...ale czy to moje złudzenie? ?
Gdzie byłaś w Łodzi? Bo ja mam skierowanie na ul. SzparagowaDzień dobry!
Przede wszystkim witam nowe mamusie naprawdę liczna grupa nam się tutaj zrobiła więc i produkcja postów idzie pełną parą.
Ikulka, Dorotea obyście jak najszybciej opuściły mury szpitala. Dobrze że jest lepiej!
Ja w piątek byłam na prenatalnych w Łodzi. Na usg wszystko super. Dzidzia rośnie - 6 cm ma. Nt 1,7. Termin mi się przesunął z 15.08.(wg OM) na 08.08. Teraz czekam na wyniki z krwi. Przyjdą pocztą.
Miłej niedzieli życzę, u nas ostatni dzień lenistwa od jutra dzieciaki wracają do szkoły i przedszkola po feriach więc trzeba w końcu zwiększyć obroty
ooo czekamy na wieści ! oby udało się pomierzyć malucha ja czekam jeszcze tydzień ...A ja mam prenatalne jutro o 12:40 mam lekki stresik... A jutro to już pewnie oszaleje...
Ja będę miała prenatalne dość późno bo będzie pierwszy dzień 14 tygodnia. Mam nadzieję że płeć będzie widać !
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ludzie to jest jakaś epidemia [emoji3] Trzymajmy sie. Ja od 8 tygodnia. Mam teraz 10 i 2 dni i jest coraz gorzej. Jestem zdruzgotana życiem. Ciężkie jest życie ciążówek...
Dziewczyny wymiotujące próbowałyście odstawić/zmienić witaminy na inne? bo często właśnie one nasilają nudności i powodują wymioty