reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie tyle co nie mam ochoty co wymiotuje. Dzis nawet poszlam do sklepu. Ledwo wrocilam to zaczely sie zawroty glowy. Jakos ugotowalam sobie 2 ziemniaki. Podsmazylam pieczarki i sos pieczarkowy. Zjadlam i jak odstawialam talerz to wszystkim chlusnelam. No nic przynajmniej smakowalo. Teraz siedze i dochodze do siebie.

Ja miałam do tej pory ochote i mokrosc, ale od 2 dni jest masakra. Moze przez mdlosci? Wczoraj tak mi sie nasilily. Ale jest juz lepiej trochę. Zalezy co zjem. Na sniadanie chcialam zjesc zupe a tu zupa się popsula :-( zjadlam kotleta a pozniej nic nie jadlam i ogolnie zle mi było jak tylko sie obudzilam.Teraz zamówiliśmy tortille i mi tak fajnie. Moj maz stwierdził ze nasze dziecie lubi takie rzeczy :p a tak poza tym to bigos za mną chodzi.

Roześmiałam się z tych naszych nieszczęść. Mężowi czytam żeby nie myślał że tylko ja to przechodzę :-) dziś nie wzięłam duphastonu. Zaczęłam brać w szpitalu. Po nim zdecydowanie gorzej. Jak mam go polknac to juz mi niedobrze. Odkąd biorę to wymioty się zaczęły. Progesteron mam 45 wiec piernicze bo zajade się na amen. Nie biorę dziś witamin też. Trzeba zrobić przerwę

Mi zastapila luteine dupkiem. I furagina na bakterie. Ale po co ja biore progesteron to za cholere niewiem. Pytalam to tak niby bezpieczniej. Mam nadzieje ze furagina sobie poradzi. Dupka mam brac jeszcze 16 dni. I mam nadzieje ze skoncze z tymi wszystkimi lekami. Bo jak rano wstaje i jeszcze nie wezme tych wszystkich specyfikow duzo lepiej sie czuje. Szlag juz mnie trafia

reklama
Witam was nie pisalam od czwartku bo mam okropne mdlosci wczoraj wymioty i bole glowy ehh apap tylko pomogl kiedy wam przeszly mdlosci??? Mi zaczely sie w polowie 6 tyg a dzis juz 2 dzien 12 tyg:/:/

Do góry