reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Czyli mowicie, zeby w wyprawce z ubranek pepco omijać szerokim łukiem

Mi się podobają w większości ubranka ze smyka i ma przecenach można fajne rzeczy upolować. Dla kolezanki za 30 zl taką mega sukienkę kupowałyśmy ostatnio dla małej na 1.5 roku.

reklama
Kurektyna, dzag przy mojej młodej jak już w tym usunęła to jej raczej nie ruszaliśmy ;) ja nie mówię ze codziennie i regularnie, ale jak już się zdarzyło, poza tym była na tyle wysoko że właśnie wszystko widziała. Dla mnie to był sposób na chwilowe unieruchomienie dziecka np. Przy myciu podłogi i tak żeby mnie ciągle widziała ciagnełam ją za sobą po całym domu.
Ostatnio znalazłam podobne krzesełko poszukam linku i wkleję na wyprawkowy, bo kosztowało niecałe 200 zł a miało wszystko to samo co chicco

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Atfk, sprawdziłam sobie tego sprzedającego, osobno tez sprzedaje i można sobie kolory wybrać :-) Suuuper. Spodnie 45, spódnica 35, spódnica bez kokardy 29,99. Legginsy tańsze sobie gdzie indziej kupie. Noooo, ale spodnie i spódnicę chyba sobie kupię po wypłacie. Daj znać jak jakościowo.

Ag.ta, na szczęście istnieje internet, Allegro :tak:
Ja na Allegro kupowałam 4 lata temu starszakowi body zwykle gładkie, w różnych kolorach, z zapięciem na ramieniu a nie z tymi goownianymi rozwalającymi się zakładkami na ramionach, polski producent, super bawełna odpowiedniej grubości a nie jak srajtaśma. Teraz nosi je młodszy a one są po prostu nieruszone: niesprane, nieposkręcane, niezmechacone. Coś takiego, ale nie dokładnie to: Link do: BODY r.80 NAJTANIEJ duży wybór śliczne ROBIK W podobnej cenie :blink: Nie zawsze warto kupować w sieciówkach. Owszem, nie są wizytowe, ale po domu jak najbardziej, a jakość super.
A, a body Carter's uwielbiam, mają piękne wzory. Mam kilka. Na Allegro można dostać. Nie wiem, czy to oryginalny Carter's o którym pisze 25_pixels, ale pod taką nazwą są sprzedawane :-p

Tak to te. Ale u was drogie są niektóre [emoji33][emoji33][emoji33]właśnie weszłam na Allegro. I tylko body widzę. A mają o wiele więcej ślicznych ciuszków [emoji16] zwłaszcza dla dziewczynek. Nie wszystko różowe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kotomiś, o dzięki za cynk. Kilka dni temu sprawdzałam na stronie, czy jakichś dziecięcych rzeczy nie będzie, bo dawno nie było. A piżamki dla Młodszego potrzebuję :-p. Ale ciążowych jeszcze nie było i ominęłabym. Dzięki :-)
Hoh, i widzę że dla Maluchów tez juz oferta wskoczyła.

Agak, szczerze? Chyba najfajniejsze krzesełko z Ikei: http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/spr/29067293/:laugh2: 400zł za krzesełko to masakra. To lepiej do fotelika do samochodu dołożyć. A im bardziej wydziwione i poozdabiane tym trudniejsze w utrzymaniu w czystości z reguły. Za pierwszym razem miałam takie z poduchymi, pasami, jakaś dziwaczna tacka, podnóżek, pełno zakamarków - jeden syf! Na szczęście nie kupowałam, tylko dostaliśmy po innym dziecku w rodzinie. Teraz mam Antilop z Ikei i lepiej być nie mogło!

Atfk, dzięki za link. Szkoda, że kolorów nie mają do wyboru :-( :(. Teraz nie mam czasu, ale potem poszukam, może osobno tez sprzedają, z wyborem kolorów.
Dobry fotelik samochodowy i baza to podstawa. Nie zamierzam na tym oszczędzać bo dużo jeździmy. Ale możemy też sobie pozwolić na takie krzesełko za 400zl z ceratką, pasami, stoliczkiem do jedzenia i wszystkimi innymi gadżetami. Jest to bardzo wygodne. Można postawić to w kuchni, salonie, jest mobilne, wygodne i bezpieczne. Moja siostra taki ma, ma regulowane siedzenie, można całe rozłożyć i umyć, ściągnąć pokrowiec i wyprać. Jest super! Jej córka ma niecałe 3 latka i to krzesełko stoi przy stole i ona przy nim siedzi i je. Talerz ma na stole z dorosłymi, a krzesełko profilowane i bezpieczne. Jak dla mnie super. :)

Kotomiś, te ciążowe to razem z dziecięcymi, od 2 lutego. Ale koszulki beznadziejne. Nie lubię takich z głupawymi napisami czy obrazkami ciążowymi na brzuchu. Na wiosnę na pewno będą mieli fajniejsze. W pierwszej ciąży kupiłam, piękne były i z przyjemnego materiału.
Ale mega cena na zestaw poduszka+kołderka! Jak bym nie miała, to bym kupiła :-p

reklama
Przedstawiam nasze zawstydzone dziecko :-)

Załączniki

• sketch-1485467782996.png
    sketch-1485467782996.png
    209,3 KB · Wyświetleń: 109
Do góry