reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Czyli mowicie, zeby w wyprawce z ubranek pepco omijać szerokim łukiem

Mi się podobają w większości ubranka ze smyka i ma przecenach można fajne rzeczy upolować. Dla kolezanki za 30 zl taką mega sukienkę kupowałyśmy ostatnio dla małej na 1.5 roku.

reklama
Kurektyna, dzag przy mojej młodej jak już w tym usunęła to jej raczej nie ruszaliśmy ;) ja nie mówię ze codziennie i regularnie, ale jak już się zdarzyło, poza tym była na tyle wysoko że właśnie wszystko widziała. Dla mnie to był sposób na chwilowe unieruchomienie dziecka np. Przy myciu podłogi i tak żeby mnie ciągle widziała ciagnełam ją za sobą po całym domu.
Ostatnio znalazłam podobne krzesełko poszukam linku i wkleję na wyprawkowy, bo kosztowało niecałe 200 zł a miało wszystko to samo co chicco

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Atfk, sprawdziłam sobie tego sprzedającego, osobno tez sprzedaje i można sobie kolory wybrać :-) Suuuper. Spodnie 45, spódnica 35, spódnica bez kokardy 29,99. Legginsy tańsze sobie gdzie indziej kupie. Noooo, ale spodnie i spódnicę chyba sobie kupię po wypłacie. Daj znać jak jakościowo.

Ag.ta, na szczęście istnieje internet, Allegro :tak:
Ja na Allegro kupowałam 4 lata temu starszakowi body zwykle gładkie, w różnych kolorach, z zapięciem na ramieniu a nie z tymi goownianymi rozwalającymi się zakładkami na ramionach, polski producent, super bawełna odpowiedniej grubości a nie jak srajtaśma. Teraz nosi je młodszy a one są po prostu nieruszone: niesprane, nieposkręcane, niezmechacone. Coś takiego, ale nie dokładnie to: Link do: BODY r.80 NAJTANIEJ duży wybór śliczne ROBIK W podobnej cenie :blink: Nie zawsze warto kupować w sieciówkach. Owszem, nie są wizytowe, ale po domu jak najbardziej, a jakość super.
A, a body Carter's uwielbiam, mają piękne wzory. Mam kilka. Na Allegro można dostać. Nie wiem, czy to oryginalny Carter's o którym pisze 25_pixels, ale pod taką nazwą są sprzedawane :-p

Tak to te. Ale u was drogie są niektóre [emoji33][emoji33][emoji33]właśnie weszłam na Allegro. I tylko body widzę. A mają o wiele więcej ślicznych ciuszków [emoji16] zwłaszcza dla dziewczynek. Nie wszystko różowe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kotomiś, o dzięki za cynk. Kilka dni temu sprawdzałam na stronie, czy jakichś dziecięcych rzeczy nie będzie, bo dawno nie było. A piżamki dla Młodszego potrzebuję :-p. Ale ciążowych jeszcze nie było i ominęłabym. Dzięki :-)
Hoh, i widzę że dla Maluchów tez juz oferta wskoczyła.

Agak, szczerze? Chyba najfajniejsze krzesełko z Ikei: http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/spr/29067293/:laugh2: 400zł za krzesełko to masakra. To lepiej do fotelika do samochodu dołożyć. A im bardziej wydziwione i poozdabiane tym trudniejsze w utrzymaniu w czystości z reguły. Za pierwszym razem miałam takie z poduchymi, pasami, jakaś dziwaczna tacka, podnóżek, pełno zakamarków - jeden syf! Na szczęście nie kupowałam, tylko dostaliśmy po innym dziecku w rodzinie. Teraz mam Antilop z Ikei i lepiej być nie mogło!

Atfk, dzięki za link. Szkoda, że kolorów nie mają do wyboru :-( :(. Teraz nie mam czasu, ale potem poszukam, może osobno tez sprzedają, z wyborem kolorów.
Dobry fotelik samochodowy i baza to podstawa. Nie zamierzam na tym oszczędzać bo dużo jeździmy. Ale możemy też sobie pozwolić na takie krzesełko za 400zl z ceratką, pasami, stoliczkiem do jedzenia i wszystkimi innymi gadżetami. Jest to bardzo wygodne. Można postawić to w kuchni, salonie, jest mobilne, wygodne i bezpieczne. Moja siostra taki ma, ma regulowane siedzenie, można całe rozłożyć i umyć, ściągnąć pokrowiec i wyprać. Jest super! Jej córka ma niecałe 3 latka i to krzesełko stoi przy stole i ona przy nim siedzi i je. Talerz ma na stole z dorosłymi, a krzesełko profilowane i bezpieczne. Jak dla mnie super. :)

Kotomiś, te ciążowe to razem z dziecięcymi, od 2 lutego. Ale koszulki beznadziejne. Nie lubię takich z głupawymi napisami czy obrazkami ciążowymi na brzuchu. Na wiosnę na pewno będą mieli fajniejsze. W pierwszej ciąży kupiłam, piękne były i z przyjemnego materiału.
Ale mega cena na zestaw poduszka+kołderka! Jak bym nie miała, to bym kupiła :-p

reklama
Przedstawiam nasze zawstydzone dziecko :-)

Załączniki

• sketch-1485467782996.png
    sketch-1485467782996.png
    209,3 KB · Wyświetleń: 111
Do góry