reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hola77 sytuacja u nas podobna.Bo też mam 2 córki i też myślę że szansa na kolejną córkę.A dzidzi moje też zasłaniało sobie buzię rączkami.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i szczęśliwych wiadomości [emoji11][emoji173]
Ja dzisiaj swoje ukochane autko sprzedałam... :(
teraz będę musiała szuka czegoś większego ..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

O suuuuper :blink: Jeszcze nigdy w jednym miejscu nie spotkałam tylu osób niepijących kawy, serio.
Ja kawę wypiłam jeden raz w życiu, jak na ostatni moment pisałam prace dyplomowa w liceum. Ponoć miała mnie dłużej utrzymać przy życiu, a ja prawie zeszłam po jej wypiciu. Serce mi kołatało, bardzo zwolniło. Jeszcze żeby smaczna była... Bleeee... Żadnych pozytywów jak dla mnie :-p

Wow ale nas dużo bezkawowcow :):) tez jestem w szoku!!!
Niestety nie wiem co to znaczy "wpaść do kogoś na kawkę" ;) buahahaha ;)

Ja jeszcze raz od studiów spróbowałam tylko w jakiejś caffejce, myślałam ze jak bedzie super wypas z bita śmietana i innymi bajerami to bedzie pyszka:) ależ niemile zaskoczenie to było bleee :) po łyku :) dziękuje:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to nawet zazdroszczę ludziom jak takie wypasione kawy sobie piją w kawiarenkach, takie warstwowe, albo z pianka, no takie desery prawie :-p A ja przy herbacie... :dry:
A jeszcze bardziej mnie trzepało zawsze - jak jeszcze z mężem gdzieś wychodziłam :rofl2: - jak mąż kupował sobie w knajpce piwo w wielgachnym kuflu i kosztowało tyle samo co mój soczek w maleńkiej szklaneczce. Bo ja też raczej z tych niepijących już alkoholu. No i gdzie tu ustawa o wychowaniu w trzeźwości, się pytam? :rofl2:

U mojego męża czterech synów i jedna dziewczynka na koniec. Teściu bardzo chciał córkę :-p

Ja też idę spać bo dłużej nie pociągne jak mąż obok charczy[emoji42][emoji42][emoji42][emoji2][emoji2][emoji2] czekam na wieści.

No niestety wyszło to samo NT 8mm co nie zmienia faktu że jest bardzo źle,nie ma znaczenia ,że tam było 15 bo osiem to też katastrofa. Jak on to mówił jest obrzęk przeziernosc karkowej, dziecko może mieć Downa lub inny zespół, może mieć też wadę serca, może także skoczyć się obumarciem ciąży w wyższych tyg. Zrobili mi test papa mam za tydz odebrać,ale mówił że tam też będą złe normy,bo widać gołym okiem. Mówił że mogę wykonać amniopunkcje za 2 tyg a kartografia czy jakoś tak w 18 tyg w Katowicach. Oczywiście płakałam na całego chyba wszystkich ludzi na korytarzu nastraszylam. Mój bardzo stara się mnie wspierać , ale widzę jak go serce boli. Bobo tak ślicznie się ruszalo ,że aż nie mogę uwierzyć ,że jest chore chciałabym żeby był to koszmar w śnie i obudzić się jutro i zapomnieć,ale niestety szans już raczej nie widać. Serce mnie boli jak ja dziecku wytłumaczę swojemu jeśli coś się stanie z bobo ,jak powiedzieć rodzica oni się zalamia nie wiem jak to przeżyją. Ja już jestem na skraju wytrzymania. Jeszcze mój syn biedny chory wirusowke ma płacze cały nos optarty sama kumulacja. Czuje się tak źle,że zapadła bym się pod ziemię z miłą chęcią. Nie może do mnie dotrzeć dlaczego tak się stało, przecież dbalam, nie piłam nie paliłam co się zrobiło ,że tak się stało .

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry