reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
O suuuuper :blink: Jeszcze nigdy w jednym miejscu nie spotkałam tylu osób niepijących kawy, serio.
Ja kawę wypiłam jeden raz w życiu, jak na ostatni moment pisałam prace dyplomowa w liceum. Ponoć miała mnie dłużej utrzymać przy życiu, a ja prawie zeszłam po jej wypiciu. Serce mi kołatało, bardzo zwolniło. Jeszcze żeby smaczna była... Bleeee... Żadnych pozytywów jak dla mnie :-p

reklama
@dzag82 ja też z tych co nie piją kawy, w życiu nie wypije ani filiżanki :p na studiach też obyło się bez, powera dodawała mi szklaneczka coli co 1-2 dni, a w ciąży to już w ogóle przestała mi smakować :p

Ja się dopisuje do bezkawowych ;) jak w szpitalu mąż dzisiaj wziął z automatu, a potem coś do mnie mówił to ostrzegłam go, że może to się źle dla niego skończyć. Ale ja nigdy nie lubiłam. Raz wypiłam jak mąż mi dał 10zł :p myślał że polubie :)

Tez kawy nie pije i nie pilam nigdy. O fuu
Gratuluje udanych wizyt.
Dzag to samo mojemu mowilam ze do albumu hehe

Dzisiaj moj mial debiut. Pierwszy raz w gabinecie ginekologicznym ;)

@kotomiś jestem z jeleniej góry :)
W sumie to zostal mi tydzień na ich zrobienie. Jak bylam w sxpitalu to lekarz który mnie badal pracuje z moim lekarzem prowadzący a że mój jest na urlopie to powiedzial ze w razie czego mam do niego dzwonic i on te badania wykona. Jutro podzwonie i zobaczymy co powiedza:)
Ja też z Jeleniej! Do kogo chodzisz?

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Planuję tym razem wziąć nagranie z prenatalnych dla męża bo te małe zdjęcia, które dostaję chyba do niego za bardzo nie docierają :p

Do góry