reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
O suuuuper :blink: Jeszcze nigdy w jednym miejscu nie spotkałam tylu osób niepijących kawy, serio.
Ja kawę wypiłam jeden raz w życiu, jak na ostatni moment pisałam prace dyplomowa w liceum. Ponoć miała mnie dłużej utrzymać przy życiu, a ja prawie zeszłam po jej wypiciu. Serce mi kołatało, bardzo zwolniło. Jeszcze żeby smaczna była... Bleeee... Żadnych pozytywów jak dla mnie :-p

reklama
@dzag82 ja też z tych co nie piją kawy, w życiu nie wypije ani filiżanki :p na studiach też obyło się bez, powera dodawała mi szklaneczka coli co 1-2 dni, a w ciąży to już w ogóle przestała mi smakować :p

Ja się dopisuje do bezkawowych ;) jak w szpitalu mąż dzisiaj wziął z automatu, a potem coś do mnie mówił to ostrzegłam go, że może to się źle dla niego skończyć. Ale ja nigdy nie lubiłam. Raz wypiłam jak mąż mi dał 10zł :p myślał że polubie :)

Tez kawy nie pije i nie pilam nigdy. O fuu
Gratuluje udanych wizyt.
Dzag to samo mojemu mowilam ze do albumu hehe

Dzisiaj moj mial debiut. Pierwszy raz w gabinecie ginekologicznym ;)

@kotomiś jestem z jeleniej góry :)
W sumie to zostal mi tydzień na ich zrobienie. Jak bylam w sxpitalu to lekarz który mnie badal pracuje z moim lekarzem prowadzący a że mój jest na urlopie to powiedzial ze w razie czego mam do niego dzwonic i on te badania wykona. Jutro podzwonie i zobaczymy co powiedza:)
Ja też z Jeleniej! Do kogo chodzisz?

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Planuję tym razem wziąć nagranie z prenatalnych dla męża bo te małe zdjęcia, które dostaję chyba do niego za bardzo nie docierają :p

Do góry